Gunesimveben HabibeGlrmr instagramdan ziyade direk internet sitelerinden siparis verdin pazar siparis verdim pzt yola cikti sali geldi ustelik oyle guzel paketlemislerki cikolatalar zarar gormesin die
DidemYldrm Bgmbgm sağlıkla kucağına al canım ben herşeyi 20 haftadan sonra bıraktım eşya almayı ki son aylar hızlı geçsin diye 😅 şu zamana kadar hiç anlamadım zaman nasıl geçti ama 30 dan sonra geçmez gibi geliyor bana 😅
Bgmbgm DidemYldrm gecio zaman bnde hiç anlamıyorum daha kafamda çekilecek hamilelik pozları var 😂 çoğuna sıra gelmedi daha
Aliyahyaannesi DidemYldrm hacı şerif ten geçtiğimiz cumartesi sipariş ettim pazartesi geldi ve çok güzel memnun kaldım ben çok beğendim cikolatasini da etiketini de. 70tanesini 50 tl ye aldım üstelik kargo ücreti de yok ordan sipariş edebilirsiniz tavsiye ederim
DidemYldrm Aliyahyaannesi ordan alıcam büyük ihtimalle iyilike sormuşum kızlar size Mevlüt içinde ordan yaptırırım inşallah
gunaynur DidemYldrm hacı Şerif’ten şaşma, kalitesini ben zaten biliyordum memleketimin markası olduğu için, oğlumun çikolatalarını da oradan aldım.
Tueib DidemYldrm canım ben aldım bayıldım süper bebek çikolatası diye bir site istersen instagramdan resmini atayım sana
Demir Yorumlardan sonra ilk işim hacı şerifin herhangi bir şubesine gidip gözle görüp tadıp karar vermek olacak.Benimde daha zamanım var ama alternatif oluşturmak süper oldu sayenizde♥
HabibeGlrmr Happy normal google den yazıp aldınız deilmi. Peki onun içinde sunum kutusu yok deilmi sadece çikolata geliyo
EdaMinaKele DidemYldrm hacışerif die biryer war arkadaşımda ordan almstı 3 ay önce bende ordan sipariş ettim 🙂
Mineefee AydinRemzi canım ben cikolataları kendim aldım sekerlemeciden ayriyettrn isimli güzel etiket çıkarttım bi tasarım evinden ama yaptırdıktan sonra öğrendim kirtasiyelerdende cikartiliyormus yapışkanlı etiket yapıştırdim bu kadar
Happy HabibeGlrmr evet Google hacışerif yazıp sitesinden aldım sunum kutusu yok kendin yap modelinde ama ben evden gümüş bi tepsi ayarladım