Suleyigit Selam kızlar biraz kılom var zaten hep vardı evlendikten sonrakı kilomla hamile kaldım suan 104 felan oldum 😕 herkes diyoki Sezeryan olursun açılman olmaz normal doğum Yapamazsin diyolar sizcede öylemi olur 😳😒
Mused Suleyigit kg vermeniz gerekli bebege vitamin gitsin diye dusunmeyin yoksa sonunu cekersiniz cok fazla kilo almissiniz hakkatten biraz verin hem kolay olir dogum
Mrvcnn Suleyigit başkasının Ne dediği önemli değil doktorun ne diyor o önemli sağlık sorunu yoksa niye normal olmasın ki ayrıca benim ablam ilk kızını 105 ile ikinci kızını 98 ile doğurdu şimdi 75 kilo hepsinde normal doğurdu
Dilara9 Suleyigit onu doktorun bilir en iyisi benim bi arkadasim 130 kiloyla normal dogum yapmisti 2 cocuk o sekilde getirmisti ve cok sükür hic de zorlanmamisti bence doktoruna sor en iyisini o bilir
Mommytobe2020 Suleyigit 130 kiloydu arkadasim, gayette 4 saatte normal dogumla cocugunu dünyaya getirdi.
aysenur30 Suleyigit eltğm 90 larda hamile kaldı 100 şerde normal doğum yaptı 38 haftada normal ile. Zayıf olup sa sezeryan olanda çok çatı darlığından tamamen bebek pozisyonu ve senin çatına bağlı canım 🤗
Akurt Suleyigit arkadasim kimin ne dediginin hic bir onerisi yok ben 111le hamile kaldim 116yım şu an ve 34 haflik hamileyim ve su an hamileligim normal doguma dogru gidiyo. Ve doktorum normal deneyebiliriz dedi. Doktorun ne diyosa onu dinle. Gerisini hiç kafana bile takma :) elinden geldigince kilo da almamaya caliş.
Mineexd Suleyigit ay öyle birşey yok tabikide herşey normale uygunsa kilonun pekte önemi olmuyor 72 kilodan 95 e kadar çıktım gayette açılmam güzeldi hatta 2 saatte normal doğurdum suni sancısız en güzel şekilde sen kafana takma güzel düşün güzel olsun rabbim bir avazda kurtarsın inşallah 🙏
Niddy Suleyigit bende 101 ile hamile kaldım ilk aylar verdim sonra tekrar aldım 34 haftalik simdi 107 kiloyum. Kilolu hamile kalanlar zaten öyle 15 20 kilo almıyor genelde ama yinede dikkat et sen. Doktoruma sordum ben normal doğurabilir miyim diye çatın musaitse ve bebek ters olmazsa doğurursun tabiki dedi
hndgkct Suleyigit canım ben 101 kg ile hamile kaldım boyum 1.74 şuan 116 kgyum 29 haftalığım ve en son kontrol de doktorum normal doğum yapabilirsin o sana bağlı nefes egzersizi ve yürüyüş yap şu ara dedi bukadar yani tabiki her doktor ayrıdır onu bilemem Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin😍🙏
Csnsu Bnmde 89 la hamile kldım suan 85 im bakalım dıkkt edıyorum haraket edeniyorum düşük thlıkem vr 😏17 hftalığz daha
Nur5516 Kilolu hamile kalanlar diyetisyen yardımı anlıyormusunuz nasıl dikk ediyorsunuz hamilelik süresince
Naren1 Nur5516 ben 87 ile hamile kaldım suan 80 e düştüm 7. Haftamdayım doktora gittim diyet listesi verdi ama suan zaten bişey yiyemiyorum kendiliğinden veriyorum. Listede hep bebeğe yarayacak şeyler veriyo