Ecemli 19 haftalik hamileyim karnim bazen geriliyor bisey hissediyormusm gibi oluyor ama anlamiyorum ilk gebeligim tecrube annelerden bilgi almak istiyorum 19 haftalikken tekme atiyor mu anneler hisseder mi?
NurseB Ecemli evet hissedebilirsiniz ben 16fan beri hissediyorum :) benim de ilk gebeliğim 25. Haftadayım 16da kıpırtı şeklinde başladı 19 20 gibi tekme gibiydi artık şimdi baya dönüyor dans ediyor içerde 😁😂
Seymabebgm Ecemli tekme degilse kalp atisi gibi damar atmasi gibi kus cirpintisi gibi birsey tekme atinca cunku yerinden pynuyorsun valla 😂
Burcucks Ecemli ben 15.haftadan itibaren hissetmeye başladım. Dediğin gibi karnm gerilir gibi olurdu sonradan tekmeler gelmeye basladi 18 haftadan itibaren. Ikiziz bide simdi 24 haftalığım maşallah biri dursa biri durmuyor savas var icerde 😂
Beyzaharun Ecemli ben 18 inci haftamdan beri hissediyoeum ama ozmanlar çok zayıftı tabi hareketler şimdi 28 bitiyor resmen dayak yiyorum 😂
Gokcenurylmm Benim 18 haftalık böyle hafif hafif vuruyor hissediyorum 🥰 çok güzel bi duygu ya özlemişim ilk hamileliğimde hoşuma giden şeylerden di 🤭🥰
Minikbirkalp Hemde nasıl atıyor bikac hafta sonra depara kalkar herhalde karnımı açıyorum attığı tekmeyi görebiliyorum resmen sarsıyor vurduğu yeri 🤣🤣
anne543769 Ecemli canım tabi atar herkeste farklı haftad hissedilmeye başlanıyor ama ben 17. haftada ilk göz kırpması gibi hissettim 19dq baya baya hissediyordum seyirme gibi