Eylul0707 Merhaba benim adetim 3 şubat adet günüme göre 8 hafta 3 günlük hamileyim iki gün önce doktora gttm ultrasyona göre 6 haftalik cıktı doktorlar hangisini baz alıyorlar ve kese boştu haftaya yine gel dedi geç döllenme olabilir dedi
zeyzey95 Eylul0707 ben 6+5 de karından bebeği vajinal de kalp atışını duydum. Boş gebelik olabilir canım benim sat da 2 şubat. İhmal etme gerekirse başka hastaneye git yada acile git kanamam oldu falan de bakarlar vajinal ultrasonla kesin sonuç alırsın
emineumut17 Eylul0707 canım merhaba benim de son adet tarihim 4 Şubat şu anda 7+4 günlük hamileyim.benim de kendi hesaplarıma göre 6+4 olması gerekiyor ama ultrasonda öyle çıkıyormuş. Bilmiyorum nedenini
Ilknur3 Eylul0707 benimde son regl 22 ocak şuan 10 hafta olmalı ama 8 haftalık. Geç döllenme olmuş. Bende 6 haftalıkken kontrolde verilen ultrason kağıdında tahmini doğum yazıyor oradan hesapladım 🤣🤣
Eylul0707 Ve ben haftaya randevu bulamadım bidahaki hafta gitsem sağlığım acısından zararı olur mu kesenin .Boş gebelik olabilir mi kafam çok karışık
Eylul0707 zeyzey95 virüs var diye gidemiyorum:( bence de boş gebelik benim haftama göre oluşması lazm bnce haftaya beklim ama içim icimi yiyor
Ilknur3 Eylul0707 evet. Adet tarihiyle uymadığında oyle oluyormuş. Sesini açtı ama çok küçük olduğu icin duymaya zorlamayalım dokular zarar görmesin dedi. Ama ekranda gördük kalp atışını. Herşey normal dedi
Eylul0707 Bugün kahverengi lekeler geldi benim acile gittik doktor keseye bsy olmamış haftaya bakalm tekrar dedi olmadı keseyi alacz dedi:(
Zeyn7 Son adetim 7 Şubat 8. Haftaya girdik normalde Ama geç döllenme dedi 7. Haftamızdauıx bugün kalp sesini duymaya gidicez insallah