belma00 Arkadaslar bu ay ki kontrole gidebildiniz mi ben Baden-Württemberg deyim doktorum kapali gidemedim sizce kontrole hastaneye mi gitmeliyim yoksa beklemeliyim? Hastaneye de korkuyorum
Asl_93 belma00 ben Duisburgdayım doktorum açık ama içeri tek tek alıyorlar. Bilemedim valla canım kaç haftalıksın ?
Mervis14 Iyi geceler canim Ben Frankfurtta kaliyorum Yeni hamileyim Doktorum acik 1 hafta önce gittim sen kac haftaliksin
Mused Bende darmstadtta yasiyorum doktorum kapali degil sadece termin günlerinde az hasta aliyor esker giremiyor birten kontrol altindayken esimife aliyorlar
belma00 Mused dün gidemedim terminim vardi doktor yokmus hastanede korkuyorum bu aralar gitmeyincede aklim hep bebek de durumunu da bilmiyorum vaka sayisida cok allah sonumuzu hayır etsin napicam bilmiyorum 🤷♂️ 😔
belma00 Asl_93 21 haftalık baska frauarzt da alir mi bilmiyorum hastanede de virüs var diye gidemiyorum
Asl_93 belma00 sigortan knappschaftda Mı canım ? Eğer öyle ise ara doktorum kapandı yeni doktora gitmek istiyorum de onlar bi kağıt fakslıyor gitmek istediğin doktora. Öyle oluyor