Kvlkgzmerhn Nurkvrs71 gidebilirisniz tabiki insan bu devirde o kadar parayi harciyamiyor maalesef bide bebek esyalari da cok pahali ne kadar uygun o kadar iyi inşalalh yüzünü hemem gosterir de sizi de zirt pirt çağırmaz yoksa 20 25 dk bakiyor organlari anlatıyor
Seda_123 Momyyy_ İstanbul pendik kaynarca cihan tıp merkezi 2019da 250 verdim çok memnun kaldım ben 300 oldu şimdi galiba
KbrUngn Kadıköy’de Zeki Şahinoğlu var bende ona gidicem 500 liraymış muayenesi. Şu virüsten ötürü hastanelere gitmek istemiyorum en mantıklısı muayenehanede yaptırmak.
Mervegelin93 [bilinmeyen] canim doktorun erkek miydi bayanmiydi? Perinatoloji uzmanimiydi radyolojimi ? Birde fotograf ve cd verdilermi kac dk surdu. Bende bu hafta gidecegim ama karar veremiyorum burasi iyiyse buraya gideyim cvplarsan cok svnrm🎈🎈[bilinmeyen]
Mervegelin93 [bilinmeyen] canim doktorun erkek miydi bayanmiydi? Perinatoloji uzmanimiydi radyolojimi ? Birde fotograf ve cd verdilermi kac dk surdu. Bende bu hafta gidecegim ama karar veremiyorum burasi iyiyse buraya gideyim cvplarsan cok svnrm🎈🎈[bilinmeyen]
mikican Momyyy_ şuan bende araştırma içerisindeyim bugün altan cebeciyi aradım 700 tl dedi 😳 esencan hastanesi Salim Sezer 450 tl dedi. Sanırım oraya gideceğim. Salim Sezere giden varsa bilgi verebilir mi?
Momyyy_ Bugün duygu hastanesi 350 lira dedi medicalpark 700 özel Gazi hastanesi 580 başarı 500 şaşırmışlar vallahi