nby Deryadgm bende oraya gidiyorum ama Ali ekiz ismini burda çok okuyordum orda olduğunu bilmiyordum iki hafta sonra bende detaylı için oraya gidicem yine bu doktor sürekli ordami bilginiz varmi
Deryadgm nby sanırım salı ve perşembe günleri orada aynı zamanda medicalparkta ve liv hospital de de çalılıyor ama oraların fiyatları pahalı olduğu için oralardan almadım.doktor çok iyi ilgili herşeyi detayıyla anlatıyor tavsiye ederim
Kbra3401 Nesliaslantepe memnunmusunuz doktordan ben de gitmek istiyorum muane ücreti ne kadar acaba Bi fikriniz var mı
Nesliaslantepe Kbra3401 evet memnun kaldım her şeyine bakıyor her soruya cevap veriyor. Ayrıca korona virüsü sebebiyle hijyene de çok önem veriyor gönlün rahat gidebilirsin. Muayene ücreti 600 TL
Kulker Momyyy_ iki gün önce kadiköyde Zeki sahinoglunun kliniğinde yaptırdım 480 tl. Ama harika bi doktor kesinlikle değer. Hem renkli fotoğraf hem rapor hem cd veriyor. Bebegin her zerresini inceleyip seni de bilgilendiriyor ben çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.
nby Deryadgm ordaki doktorum yine ordaki başka dokturu söylemişti ama bende ozaman Ali ekize randevu alıyım teşekkür ederim ☺️
Kvlkgzmerhn Sultangazi medigold 200 tl doktor baya uğraştı yuzunu gostermedi hic bebek 3 hafta ara ile gittim rrsmen dün gösterdi sagolsun doktor bakmasa bakmazdi yani
Nurkvrs71 Kvlkgzmerhn canım hastaneden ve doktordan memnun kaldı mı ? Ne kadar sürdü muayene birde perinatolog yok sanırım radyoloji uzmanı çekiyo diye biliyorum doğru mu
Kbra3401 Nesliaslantepe ben detaylı değil normal muane lerim için gitmek istiyorum o da mı 600 TL fiyatı. Gecen hafta reyap hastanesi de yaptırdım detaylı ultarasyonumu. Hakkariden yeni geldim eşim orda görev yapıyordu. Memnun kalabileceğim özel muanehane arıyorum