Simgeakkurt Kızlar sanki bebek kasiklarimin altında hareket ediyor afedersiniz vajina bölgemden sanki eli kolu çıkcak gibi geliyor canım yanıyor bazen sizdede oluyor mu ???
Yasemin00 Simgeakkurt oluyor canım artık nezaman çıkarlar bilmem yukarı artık çıksın otururken ay diyorum çocuklarım ve eşim tuhaf bakıyor😂
Semam Simgeakkurt Bende aynıyım valla 😂😂 25+4 üz hep kasiklarimin alt kısmında vajina üstünde hissediyorum hareketlerini bide burda şimdiye kadar okuduklarım hep göbek deliğinin altında hissettiğini yazıyodu 🤭🤭 demek yalnız değilmişim 🤭🤭
kubrakama Simgeakkurt canim benim ikinci hamileligim hep kasiklarimda yukari cikmadi bebek ve simdi yine cikmiyor.ayrintili ultrasonda doktor bir sorun teskil etmez erken dogum da demek degildir diye bilgi verince rahatladim sende gonlunu ferah tut
Simgeakkurt Yasemin00 aynen bende öyle oluyorum biranda sıçrıyorum yerimden öyle kuvvetli ve aşağıda tekmeliyor 🥰
Simgeakkurt Semam malesef canım bende yanlız değilmişim çok aşağıda hissediyorum eli kolu çıkcak gibi 😂 senin cinsiyet ne