1 nisan günü hafif ağırlarım başlamıştı gece 3 de ağrılarım 5 dk bire düşünce hastaneye geldik açılmam 1 cm di geri eve gönderdiler. Sonra 2 nisan sabahı 7 de sancılarım çok arttı ebemi aradım sen hasteneye geç bende geliyorum dedi. Muayenede açılmam 6 cm olmuştu ancak daha suyum gelmemişti eve suyumu patlattı doktoruma haber verdik. Sancılarım çok artmıştı kas gevşetici serum aldım o beni biraz sersemletti koridorda yürüyüş falan derken öğlene doğru 7 cm sonra 8 cm oldu doktor bebeğe baktı kanala girmiş ama.ittirmen lazım annesi uzakta daha dedi 8 cm de bana 1 doz suni verdiler sonra sancılarım aralıksız devam etti kendiliğinden ıkınmaya başladım 10 cm de doktor artık başlıyoruz dedi jel sürdü masaj yaptı genişletti bir kac sağlam ıkınmaya bebeğimibebegimin içimden kayıp gittiğini hisettim hemen bebeğimi kucağıma verdi ama bebeğim bi kaç saniye ağlamadı doktor hemen geri aldı pediatri doktoru uzman çocuk doktoru benim doktorum falan apar topar bebeği 4 adım ötedeki odaya götürdüler nefes alamıyordu kalbi atiyor ama nefeste sıkıntı var tabi ben ağlamaya başladım bebeğime noldu niye ağlamıyor yaşıyor mu. Diye o.arada ebe geldi plasenteyi falan çıkardı sadece 1 dikisim var . Sonra bebeğimi küveze koyup yenidoğan yogun bakıma götürdüler solunum yetmezliği var kızımda rahat nefes alabilmesi için ağzından ciğerlerine hava vererek entube ediyolar . Sadece 2 kez küvezde görebildim kızımı doya doya alıp sarılamadım koklayamadım. Doktor en az 10 gun burda kalacak dedi kilosu ve boyu iyi olduğu için çabuk toparlar diyolar ama yinede riskleri var nolur dua edin kızıma onu sağlıkla kucağıma alıp evimize götürebilelim. Allah hepimizde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok zor