tambirminnos Nino canım benim evim müsait oda yapmama 3+2 ikinci gelecek ama yapmayi düşünmüyorum biraz 3 4 yaşlarina gelsinler öyle oda yapıcam iki oğluma beşikte uyuyorlar eşimde yanimızda deģil tayin durumumuza gore yapıcam
nursentlk Nino malesef bende aynıyım. Çocuğa oda kalmadı. Yatak odası dolabına sığmadığımız için boş odada da dolabımız var. Çocuğa oda mecbur yatak odasına bir beşik sığdırıcaz
Pnrr06 Nino bende mesleğim gereği memleketimde değilim evim 2+1 odası çok istiyorum ama 1 senemiz kaldı gitmek için o yüzden Bende beşik ve dolabını kendi odama koycam odam büyük
YagmrK Nino bende 2+1 evdeyim kamu lojmanında oturuyorum evlenirken salon yapmamıştım oturma ve yatak odası yapmıştım sadece şimdi o boş odayı çocuk odası yapacağım fakat ikizlerimiz olacağı için yatak odasına beşik koyup ikisini yatıracağım ilerleyen aylarda da odasına alacağım kızları Allah nasip ederse
Nino Benim gbi olanları görmek güzel,bir yandan heves ediyorum bir yandan da nasılsa ayırmıcam yanımdan diyorum geçiyor zaman 🙈😂
Gulekam Nino 2 yasina kadar oda yapmayi dusunmuyorum. Kucucuk bebegi bi oda da tek basina birakamam. Birakanlari da mantigi almiyor.. yanlislikla gece döne, bogulur filan.. buyusun odasini yapariz.
Gul-08 Nino ben de yapmıyorum 1 yıl kadar bizim odada yatar oğlumdan kalan büyüyen beşikte sonradan da bakarız artık, yapmak istesem de abisinin odasında olmaz o okula gidecek gece uyandırır falan, başka da odam yok artık 4+1 e mi taşınırız bilmiyorum 😊
mavisimm Nino Canim evim 2+1 cocuk odamda kucuk o yuzden 2 kapakli elbise dolabi kurduk cocuk odasina. Kendi odamada besigini kuracagim.
niko_96 Nino keşke bugünlerinizi hesap ederek bir oda hazır boşken boş bıraksaydınız alışveriş yapmasaydınız oraya. Benim evim 2+1. Bir yatak odası bir de salon yaptım evlenirken he diğer odam zaten para harcanacak büyüklükte deüildi ama büyük olsaydı da veya 3+1 evim olsaydı da muhakkak tek oturma grubu seçerdim. Mesela şimdi boş duran odamı ardiye gibi kullanıyorum çamaşır kurutuyırum ütü yapıyorum elektrik süpürgelerim orada vs. Bebeğimin doğmasına az kaldı ve şimdi bile onca eşya nereye girecek diye düşünüyorum. Evimde ekstra bir alaturka tuvalet var hiç kullanmadım bugüne kadar misafire bile banyoyu gösteriyorum galiba orayı kapatıp kırık eşyamı oraya kaldırıcam. Yani bir boş oda hrr zaman lazım bebek için. Bebek yoksa ardiyelik için.
Nino niko_96 normalde oraya oda yapma niyetimiz yoktu kayınvalidem hasta illaki evimize alırz dedik ve yatak olan bi köşe koltuk takımı aldık. Ondan snra bebiş çıktı.herşey nasip
Kvlkgzmerhn Benim evde büyük musait odam da var ama şimdi orayi oda yapsam o koltuk takimim unitem vesaire ne olacak 8 aylik eşyalar daha o yuzden sadece beşik alacam yatak odam geniş yatagimin yanina bir de gardrop vardi onu degerlendirdim ona eşyaları dizdim zaten tayinciyiz 2 3 seneye tasnriz o zamn oda yaparim 🥰
beriufuk Nino benim evimde aynen senin ki gibi ama oda yapmayı kendim tercih etmiyorum. Beşiği yatak odasına alıcam cocugun dolabınıda gardrop odasına koycam yer var orada😊 bir kac yıl sonra yaparız odayıda nasipse😊😊
melindam Nino Valla benimde Boşta 1 Odam var Ama Oda Yapmıcam. O odaya Yüklük Gibi Kullanacağım Gardolap Aldım Bir Kısmını Kızıma Ayırdım Ama Çocuk Odası Bildiğin Ardiye Odası. Seneye Taşınacaz Zaten Onun İçinde Oda Yapmıcam. Beşiğinide Anne Yanı Heyner Beşik Alıcam Zaten 1 Yıl yanımda Yatacak Boşuna Oda Yapmıcam
Babies16 Nino gardolap odasina bi yatak bi komidin yapip cocuk odasina cevirebilirsiniz arkadasimin oyle
deletedmom126 Nino anne yanı almayı düşünüyoruz ama daha doguma 6 ay olduğu için ilerde ne olur bilemem 🤷🤗
RuzgarsMommy 3+1 evde hem salon hem oturma odasi ayri olmamali bence salon oturma odasi ayni olursa iyi oluyor.
Miyase0671 Kaynanayla bir oturuyorum ev 4+1 teras ama sigamadik(sigdirmiyo Allah razı olsun ) evim bu sene ayriliyo (2 senedir oturuyorum çok bile) 😂 oturacağım ev 2+1 (4+1e sığdıramayan kaynana 2+1 evime gelecek kalacakmış ayrı gayri olmazmismis)😏oturma odası biri digeride odam haliyle bebek odası yapamıyorum 🙄
miniginannesi1 Miyase0671 ben oturma odasına karşıyım açıkçası sonuçta ben salonda oturamıcaksam neden milyarlar verip o mobilyayı alıyorum o yüzden hiç yapmayı düşünmedim 🤷♀️ Kaynana gelince bi rahat bıraksın bence 🤦♀️
miniginannesi1 Miyase0671 ben oturma odasına karşıyım açıkçası sonuçta ben salonda oturamıcaksam neden milyarlar verip o mobilyayı alıyorum o yüzden hiç yapmayı düşünmedim tabi bu şahsi fikrim herkese saygı duyuyorum ☺️ Kaynanaya gelince bi rahat bıraksın bence 🤦♀️
morsunbul95 Nino benimde bir odam günlük bir odam misafir için . Günlük odam küçük olduğundan ilerde çocuk odasi yapariz dedik. Doğuma 3 ay kaldı şuan beşiği bizim odada birazvdaha büyüdüğünde küçük odamı çocuk odası yapicam
Ozlmslm Nino bizim ev çok küçük bi yatak odası bi oturma odası bide mutfağımız var yatak odasına park beşik aldım ve özel ölçülerde dolap yaptırdım