Eylltgb Merhaba arkadaşlar siz ilk hareketini nezaman hissettiniz acaba cinsiyete göre değişirmiki hareket zamanları 🤔 ben 16 haftalığım şuan daha varmı hissetmeme nekadar varki acaba 😃merak ediyorum 🙂
Demetdemircioglu Eylltgb benimki erkek ilk gebeligim 16. Haftada pit pit hissetmeye basladim 17den itibaren bariz belli 😊
bebisiminannesi Eylltgb ben 14 haftalik bebegim bugun cok acik bir sekilde elle hisettim bebegimi ve cok duygulandim 😢💕
Zuve Eylltgb bende sanki bugun bariz hissettim yani direkt tekme diyemem ama sertlesti bi seyler hisetim sonra rahatladim 16 bitti bnmde
Betuluus Eylltgb tam bu haftada küçük küçük atımlar hissedebilirsin çok çok nadir olarak ve büyük ihtimal bebeğe yormayacaksın😂😂 benim öyle olmuştu.. bir gün damar atımı gibi olup 3 gün olmuyordu sonra anladım bebeğimmiş😂
Eylltgb Demetdemircioglu banada erkek dediler ama hala hissedemedim 16. Haftam bitecek benimde merakla bekliyorum 😃
ftmaygmur bebisiminannesi ya ben de 14 hafta ve sol tarafımda hissettim minnakimi dokununca 😍😍 tekmelerini de hissederiz inşallah
Eylltgb Yaaa benim 16 haftam bitecek erkek dedi doktor ama daha hiç bişi hissetmedim 🙂 bide erkek benek öabuk hareketlenir diyorlar amaa bilemedim 🙄