hhb53 Kızlar 7 haftalık hamileyim mide bulantım kusmalarım için doktor bunu verdi. İlk defa duyuyo çevremdekiler kullanan var mı işe yarıyor mu
RabiaMG hhb53 15+4 um hala kullaniyorum gece yatmadan 2 tane gecen gun 1 tane denedim ama mahvoldum suda icemiyorum o yuzden biraz daha kullanmaya devam edicem
Aysucaner hhb53 ilaç sadece hamileler için gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. 4 ay kullandım mükemmel bir ilaç
Ezotkr hhb53 bn 11.haftadan itibaren kullndm sabah iki tabkt seklindde ve çok faydasnı gördüm cnm.endişelenmene hiç grek yok rahat tut gönlünü
Pericamci 7 inci ayıma giricem yeni bıraktım ilacı. Onunla hayata döndüm desem abartmış olmam sanırım. 🥰 su içemez haldeydim çok iyi gelmişti.
hhb53 Teşekkür ederim basladım bu gece bakalım inşaAllah iyi gelir yoksa hayata küsme moduna gircem nerdeyse
Snglkmlalp 32 haftalık gebeyim 5. Haftadan beri yatmadan 2 tane kullanıyorum. Hala da devam ediyorum. Teke düşünce bile kabus oluyo resmen
hhb53 Çok zor gerçekten Allah hepimizin mide bulantılarına en yakın zamanda şifa versin kurtarsın amin
Edibeee hhb53 muhteşem ılac ben geceleri yutuorum 2 tane uyku yapıo gunduz de emador tutuyordum ben cok faydasını gordum
Nesliaslantepe Haftama kadar kullandım mucize bi ilaç Allah bulandan razı olsun çok şükür şu an mide bulantılarım bitti normale döndüm 🤲🏻
Belinaysmom hhb53 kesinlikle çok işe yarıyor ilk 4 ay kullandım bende birde hamileler için geliştirilmiş olması ayrıca güzel. Kullanmadığım zamanlar içtiğim suyu bile çıkarıyordum içince kendinize geliyorsunuz resmen