Nslhnakn Gcl14 ben sabahları kullanamıyorum çünkü içtikten 2 saat içinde süt ürünleri, yumurta vs tüketilmemesi gerekiyor, doktoruma danışarak gece yatarken içiyorum ondada 2 saat öncesinden yemeyi bırakıyorum bir nevi aç karnına içip yatıyorum öyle
sryvzozgn Gcl14 evet yani aslında öyle çok dikkat etmedim ama uyumam 2 saat zaman alıyor zaten yatakta
halemehmet Gcl14 prospektüsü oku istersen bende kullanıyorum ama yutmakta zorlanıyorsanız içindekini yemek kaşığına boşaltıp bol suyla kullanabilirsiniz yazıyo ben öyle yapıyorum
Kiwi12 Gcl14 evet ben 😁çünkü aç içmem gerekiyor ve doktor bana yemeklerden 3saat sonra iç dedi diyeecbur
Sumru Valla benim boğaz boş durmadığı için aklımdan geçeni mideme transfer ettiğimden İlaç beni hep tok yakalıyor 😂 1 saat önce kaşarlı yumurta yaptım yedim 1 saat sonra ilacı içtim 😂
Mrv3dmr Sumru Canım öyle yaparsan emilimi engellersin ve içtiğin ilacın hiçbir faydasını göremezsin. Ben ilacımı ve suyumu yatağın baş ucuna koydum. Sabah eşim giderken uyandırıyor içip geri uyuyorum. Sonra uyandığımda üzerinden 2 saat rahat geçmiş oluyor zaten:)
Dilra1 Ben sabahları aç karnına içiyorum sadece bazen içtikten 10 dakika sonra kahvaltı bile yaptığım oluyor😂