Minik95 Butun belirtiler var belkide psikolojik bilmiyorum sizce tutma ihtimali kac https://hizliresim.com/SDTst4
Hediyeee_e Minik95 adet takvimine gore umutlanma canım sonunda uzulmeni istemeyiz. bazen erken bazen cok gec yumurtlayabiliyoruz malesef ki buda birkac hormonumuzun yukselmesi ile oluyor. Sen elinden geleni yapmissin zaten gerisi takdirir Ilahi kafana takma evet var diye de kendini alıştırma bu dusunceye yoksa bile adetini geciktirirsin bu psikolojji ile bunlari yasayan biri olarak söylüyorum insallah hayirlisi ile alirsin guzel haberini🙏
Mervedicle Minik95 bende çok bakardım böyle takvimlere birde düşüğüm vardı hiç olmayacak gibi geliyordu her ay ağlamalar filan hastaneye gittim yumurtlamam azmış Klomen tedavisine başlayacaktık adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim halbu ki muayene filan olmuştım yumurtlama oluşmamış yeterince demişti doktor rabbimin mucizesine inanın ve stres yapmayın stres tetikliyor beklenmedik anda oluveriyor. Rabbim kucağınızı tez vakitte doldurur inşallah🤲🏻💙
BegumIscanTunc Minik95 canım benim reglim 13 martta bitti ve biz 17 martta doktorun söylemesine göre ilişkiye başladık ve ben şuan hamileyim reglimin geçmesinin 2. Günü test yaptım silik pozitif gördüm bugünde reglimin 4 gün geçikmesiydi kan verdim 154.5 çıktı inşallah seninde tutmuştur 🤲🏻🥰🥰🥰🥰
Eliff-61 Hediyeee_e kesinlikle doğru benim adetim asla ve asla hiç şaşmazdı diyorum bu ay iyi düşünücem hamileyim diyordum adetim tam 5 gün geçiyor umutlanıyorum testler negatif bu ay yine öyle gecikti ama artık bilmiyorum çok umursamamak lazım galiba ovulasyon testi yaptım ama umudum yok belirtide yok hiç zaten artık bende olursa olur diyorum ne yapayım her ay adet olana kadar 3 test yapıyordum insan çok yıpranıyor
BegumIscanTunc Minik95 şöyle yönlendirmişti doktorum bizi 1 gün ilişki Var 1 gün ilişki yok şeklinde ve 17 martta ilişkiye başlayıp 24 martta bitirdik ve birer gün arayla ilişki yaşıyordur bu şekilde hamile kaldım canım ☺️☺️
Seymaogz Tatlım yumurtlama testini de.oneririm. Ben onunla hamile kaldim. Hatta cok almistim kalani kuzenime verdim bu ay o da hamile 😊 bize uğurlu geldi insallah gerek kalmaz ama dene derim 💖
Mervedicle Minik95 kendini başka şeylere odakla kürtajdan 9 ay sonra hamile kalabildim ben tedavisiz doğal olarak rabbim kolaylığını versin inşallah 🤲🏻
tazeanne__ Minik95 yumurtlama takvimlerine göre yaklaşık 3-4 ay denedik tutmadı sonra yumurtlama testi aldım, aldığım ilk ayda hamile kaldım. Bu ay olmazsa inşallah olur, yumurtlama testi öneririm😊