Mormenekse Arkadaslar histeroskopi işleminden sonra tüp bebekte olumlu sonuç almayla ilgili bilgisi olan varmı acaba
minikmucizem1_ Mormenekse arkadaşım hitereskopi sonrası kendiliğinden hamile kaldı hemde çok kısa zamanda
Yaman Mormenekse bende olumlu sonuc almadim histeroskopiden sonra 3. De tuttu bi sıkıntım yokken agrılı oluyor bnm cok agrim olmustu
Simgeyanaray Mormenekse ben histeroskopi oldum bir sonraki ay tedaviye başladım şimdi 27 haftalık hamileyim çok şükür 🙏🏻🙏🏻
Rumeysaaa Mormenekse yok canım bence zor degıl 15 dk lık bır ıslem uyanınca hafıf karın agrın oluyor bu kadarr ama cok onemlı bırsey yoksa gerekde yok yaptırmaya ben oyle dusunuyorm yinede senın tercıhın
Sevoeco25 bnde oldum 5 ay oldu hala hamile kalamadım ağrılı bir işlem benim baya ağrılı geçti ama bazı kişilerde hafif oluyomus
Mormenekse Yaman Sevoeco25 uzun sürüyormu peki kızlar tesekkür ediyorm bilgi verdiğiniz için benim hsg filmim de bişey cıkmadı fakat 2 denemedeyim bu işlemi yapmak istiyor doktorum
Yaman Mormenekse ben tup bebekle hamileyim ilki tutmayınca yapti doktorum ne kadar sürdü bilmiyorum narkoz veriyolar ama yarim saat falan sürdü heralde
Dlktpl Mormenekse ben yapısıklık ıcın hıstereskopı oldum ama 1 seneyı gecmıstı hamıle kalamayınca tup bebek yaotırdım
Mormenekse Dlktpl tüp bebekte tuttumu peki benim ilk denemem olmadı 2. Denememde bi taze denedik olmadı bu operasyonu yapmak istiyor doktorum dondurulmusları işlemden sonra transfer yapmak istiyor
Hatice9287 Mormenekse 1.tüp bebek denemesi başarısız olunca histereskopi yapın dedim. Ama benim doktorum ben istememe rağmen gereksiz bir işlem olarak gördüğünü söyledi. 2.tüp bebek denememizde de hamile kaldım zaten.