30ekim19 filizzzz bende yaptım kızıma tulumlar almıştım güzel geldi hepsini beğendim kumaşlarıda güzel yalnız yıkamadım ama bişey olacağa benzemiyor bende tavsiye üzerine aldm
EbruIrmakAhmet filizzzz bende henüz yıkamadım ama 30 derecede yıkanırsa bi problem olacağını düşünmüyorum bozulacak kumaş kendini belli ediyo zaten
filizzzz kibariye41 cok tesekkür ederim herkes begenmiş bende fiyatlar cok uygun olumca tereddüt ettm☺️
kibariye41 filizzzz fiyatlar gerçekten çok iyi başka sitelerden yapıyordum artık minicity yapıyorum hatta cevremde çok kişiye önerdim şapkalarında da aldım kızıma😍 tabi kullanınca daha çok anlayabilirim
Happy_bebegim14 filizzzz Ben bizaat magazasindan gidip almıştım bir zamanlar 😏 Gayer kaliteli ürünleri ve cok güzel yine gidip alcaktım ama nalet olası virusten çıkamıyoruz😒
EmirYasininAnnesi Ankara Sincan’da oturuyoruz bizim burada mağazası çok güzel ürünleri var şuanda indirimde oyuzden uygun fiyatlar genelde oğluma ordan alırım kıyafetlerini 😊
filizzzz EmirYasininAnnesi evet suanda mı indirmde hep mi böyle blmiyorum ama gayet uygun bende smdi sepete atıyorm vala☺️