Bsrlmnemr Kızlar sabah çok istifra ettim heralde ters. Hareket yaptım diyordum kaburgalarım sırtım ağrıyordu çünkü akşam ağrı çok arttı ama öyle böyle değil tek başıma yürüyemedim bile. Biraz yattım hafifledi ama hala var.. Benim gibi olan var mı?
Evita Bsrlmnemr benim hala bulanıyodu o dönemlerde. Ama son demler yani. Yalnız diğer halsizlik falan olmadı yani.
esraaoz Bsrlmnemr şuan tam 17haftalık hamileyim aynı kaburga ağrısı bende de var resmen bende birisin yardımı olmadan yürüyemiyorum.Doktoruma sordum iç karnın genişleyip bebeği sığdırmaya çalışıyo bebek baskı yapıyo normal demişti
DamlaNur29 Bsrlmnemr bende sendenim benimde sırtım kaburgam agrıyor doktorada gidemedim sormak için ama demekki normal bişey bu haftalar da gögüs kafesimin arkası agrıyor sırt üstü yatamıyorum 15 +4üm bende
Nur_nur06 Bsrlmnemr 15 haftalığım benimde heryerim ağrıyor özellikle belim kendi başıma hareket edemiyorum bazen midemde hala bulanıyor 😒
ilknrgl Bsrlmnemr dun ayni sey banada oldu ama ben 32 haftaligim istifrar ettikten sonra oldu bende de dedgign gibi oyle boyle bi agri degl yani agridan agladim resmen hareket dahi edemedim yatarken bile cok agriyordu bugun biraz hafifledi insallah yarina gecer
Csnsu Bnde tam 17 hftalığım ama hıc hamıle gıbı değilim bulntım hıc olmdı kusmam hıc olmdı 😏iyimi acba dıyorum bu aralar
Nisanurt Csnsu bende 17+1 günlük hamileyim bende de ne bulantı ne kusma var😂 hatta çok küçük bir gebelik belirtisi bile yok diyebilirim. Böyle olunca bazen korkuyorum doktor bir problem yok diyor ama gene içim içimi yiyor🤭🤭
Rabiakk Bsrlmnemr bulantılarım 13 te bitti ama batmalarım oluyor kaburgalarım da ağrıyor bacak ağrısı bel ağrısı da aynı şekilde doktorum normal dedi karnım da büyümedi ama bebek büyüdüğü için ben 18+1 deyim
DamlaNur29 Rabiakk ya canım sende oluyomu acaba pelvik agrı kemiklerim agrıyor sanki böle rahim büyüdükçe olurmuş ama bilemedim
DamlaNur29 Rabiakk pelvik yerin kemikleei agrıyo resmen cok değişik bi agrı ama ağrının neden olduğunu bilmediğimiz için bize korkutucu geliyor
Rabiakk DamlaNur29 doktor da nornal dedi ben de yatıyorum geçmezse sıkıntı da geçiyor uzun süreli ağrılar ve kanama problem ama gerisi normal dedi
Gunesinponcikannesi Bsrlmnemr 32. Haftaya girecem ama o kaburga ağrısını o dönemde yaşamadım son 2 haftadır var bebek doğum pozisyonunu almış ayaklarını kaburgama dayamış ondan ağrıyor şu an ama şaşırdım olabiliyormuş demek doktor dediyse 🤷🏻♀️
nurcakir58 Bsrlmnemr benim yok şükür gircem bende 16 ya ama nereye yaticagimi şaşırıyorum sol tarafıma yatıyorum uyusuyo
Bsrlmnemr nurcakir58 bu haftadan sonra sol a yatın diyorlar ama sağa alışmışım uyuyamıyorum. Sırt üstü yatmıyorum ama yanlara yatmaya devam ediyorum