Alperim56 Selam arkadaşlar doktorum Protestana başlattı da vitil atıyorum afedersiniz attıktan 5 dakka sonra akıntı gibi gelıyor normal mi attıktan sorma oluuor mu
Sonsuzkez1 Alperim56 attıktan sonra en az 1 saat yatın fazlası gelsede sorun olmuyor o şekilde. Vücut aldığını alıyor.
Sahinftma Alperim56 kaçıncı haftadasınız? Bende 1 haftadır sabah akşam fitil olarak kullanıyorum beyaz şekilde geliyor
esraskrdn Alperim56 Biraz ileri itmeye çalışın. Bir de koyduktan sonra 1saat kadar uzanın. Sonra zaten akıntı olur çok normal.
Syh42 Alperim56 bende fitil olarak kullanıyorum. Gece kullanıyorum hemen yatıyorum. Gündüz de dinlenmeye gayret gösteriyorum. Ama wc ye gidince akiyor yine. Ağızdan aldiğimda inanılmaz baş donmesi ve halsizlik yapiyor. Varsın aksın fitil olarak faha iyi 🤭
Gokcedag Fitili olabildigince ileri itin ve ayaklarinizi yarim sa yuksekte tutup mumkunse gece uyumadan koyup sabaha kadar kalkmayin, sabah elbet akacak ama vucud alacak ilaci fazlasini kusacak.
Glcnelz Ben 3 haftadır her gece alıyorum 23. Haftalık bebeğim fakat benim doktorumda fitil olarak veriyor. Akıntı yapması normal