sndsk 34 haftalık hamileyim sırt ve bel ağrılarım çok arttı normal mi 😭 bazen geçiyor bazen çok şiddetleniyor
58_edaygmr_58 sndsk bende bugün 32 hafta olsun canım uzun süredir bendede var ne oturabiliyom ne yatabiliyom 😣😣
demet35 sndsk maalesef bu zamanlarda böyle oluyormuş ve normalmiş beni temizlik yaparken ve uyurken çok zorluyor en çok o zaman ağrım oluyor masaj yaptır eşine iyi geliyor özellikle bel kısmına
Ceyda_t 34+2 deyim. Kaburgalarım batıyor, dik oturmaya çalışıyorum bu sefer kasıklarım ağrıyor, arada sırtıma bıçak saplanır gibi oluyor. Uzun süre yatamıyorum kalçalarım inanılmaz ağrıyor. Burnum tıkalı gibi nefes alamıyorum. Fenalardayım 😭
Sznmstf Ceyda_t aynı şekilde bende öyleyim 34+5 haftalığım nefes darlığı çok yaşıyorum eğilip yerden birşey alsam dahi nefes nefese kalıyorum ve son zamanlarda sabahları uyandığımda burnum tıkanmış oluyor
Eylul-Ada2020 35+0 ağrılardan ölüyorum 😵 şimdi kızım sol tarafa geçmiş sağım boş resmen yarın kontrol var kızımı çok özledim 1 ay oldu görmeyeli inşallah iyidir 🤲🏻
Nehir66 sndsk 34 haftalığız bizde benimde sırt bel ağrım çok şiddetli oluyo iyice ağırlaştık o yüzden normaldir diye düşünüyorum canım 🤦♀️İnşallah sağ Salim kucaklarımıza alırız bebeklerimizi
Merveaygun Bende de aynı durum 34+2 olduk ama belim sırtım kopuyor ağrıdan şekilden şekile giriyorum… Burun tıkanıklığı da :( Burun tıkanıklığına çare bulan varsa bana da söylesin yalvaririm …
Eloc sndsk canim bunlar cok normal daha bugun kontrole özele gittim ayni şikayetler bende de var ve benim ekstradan kalca agrimda cok sordugum zaman cocugun ağırlığından kaynaklaniyomus ve vücut kendini doguma hazırlıyormuş bunun gecmesi icin süt ve yogurt tuketmen gerekiyomus bol bol su icmek gerekiyomus ve yürüyüş yapmak gerekiyo
ktnzehra49 sndsk normal benimde aynı öyleydi hatta 35 haftamda doğuruyorum sandım doktorun demesine zaten erken doğumdu şimdi 36+1 haftalık hamileyim ne gelen var ne giden
ddenizc Ah bunların hepsi var bende. Bende 34 haftalığım ve çok sert hareket ediyor kızım, canım yanıyor resmen.
Durkayaelmas Ceyda_t benimde 12 mayista 15 gun sonra ay sonuna ameliyat gunu vericek cok zorlaniyorum