Musel 2 tane krem kullanıyorum biri zeytinyağlı annem yaptı diğeride çatlak kremi ama çatlamışım baldırlarım ve kalçam gördükçe moralim bozuluyor 😣😣😣
Twinksmom Musel Ben dün ağladım her dk bakıp tripleniyorum zaten boyum uzun olduğu için dikine vardı kalçamda şimdi bide göbek ekleniyor 🥺
ruveyda98 Musel valla kuzum hamileliğimi öğrendiğimden beri krem kullanıyorum ama çatlayacağı varsa çatlıyor göbeğimde bacaklarımda oldu genetik bence 🤭
Crniknc Musel bnde çatladım ya göbeğimde basenlerimde sarı kantaron yağı kullanıyorum ama pek faydası yok gibi 20 haftalıkta başlamıştım kullanmaya
Musel 713 33 haftalığım en son kontrolümde 2 hafta önce 12 kilo almıştım şuan 13-14 almışımdır sanırım
Btlisblr Musel ben bişey kullanmadım hiç çatlama olmadı genetik bence canım olacağı varsa ne kullansan fayda etmez. İçinden bi melek çıkıyor Bırak vücudunda izleri kalsın öyle düşün üzme kendini yapacak bişey yok ne yazık ki
Mehtap987577 Bende 13 kilo aldım ama hiç çatlamadı çünkü hep vazelin kullandım hem rahatlatıyor bende çatlatmıyor çok etkisi var
Musel Btlisblr tabikide öyle izler önemli değil benim için sadece şuan hormonlardan sanırım çok moralimi bozuyor gördükçe motivasyonum düşüyor bide hergün balka bi yerimde çıktığını görünce daha sinir bozucu😅