Serifecelik Kubraonenn inşallah rabbim. Nasip eder cnm bmm 🙏🏻 diş gerçekten kabir azabından kötü diyolar gerçekten de vallahi diş zor ya…
Elcinkarahan Kubraonenn benimde 20lik diş problemim oldu 5.ayda enfeksiyon da vardı ilaç kullandım ama geçmeyince mecburen çektirdim ama ilk son 3ayda müdahale edilemiyor diye biliyorum yine de kullanabileceğin ilaçlar var mutlaka bir doktora git enfeksiyon olabilir çünkü
Kubraonenn Elcinkarahan evet malesef son üç ayda müdahele edilmiyor bu yüzden hastaneler kabul etmiyor ne yazık ki.. son çare karanfil yağı deneyeceğim belki çözüm olur 🤷🏼♀️
Gokcedag Kubraonenn kesinlikle 1 dis sarimsagi koy, ufak.ufak dogra disine dolgu gibi, disin bulundgu et kismina da koyup 20 dk yaklasik agizda bekletin sonra tukurun ama sora su ile calkalamayin. En iyi ilac bu.
Gokcedag Kubraonenn he bunu hamile oldgunu ogrendgi gunden 35. Haftasina kadar dis agrisini bu sekilde hafifleten biri olarak soluorum, nacizane fikrim, hos tavsiyem de dogal. Arkadaslara duyurulur 🤓
Ebru60 Serifecelik eğer apse var ise nar suyu da iyi geliyor narı sıkıp suyuyla Ağız çalkalamak da uyuşturuyor dişi . Apseyi kurutuyor