Birminikmercimekannesi Merhaba arkadaşlar Hamilelikte malum lazer yok, ağda konusunda fikriniz nedir?
baharclk Birminikmercimekannesi O size bağlı bir durum, genelde sarışın ve kumralların tüyleri ince ve seyrek oluyor oda ağdada çok acı vermiyor esmer kişilerin genellikle kalın ve sert oluyor. Sizin tüyleriniz nasılsa buna kendiniz karar verin. 3 aydan snra ağda yapılabilir ama ben yapmıyorm mesela çnkü o kadar acı oluyoki zor alınıyo normalfe bilr çok kasıyordum şimdi uygun görmüyorm. Ama bi arkadaşm vardı mesela tüyleri incecik benimkilere onun yanında kıl denir 😂😂 şipşak yaptırıyodu hemen hatta kendi bile alabiliyodu duruma bağlı işte
Meleginibekleyenminikanne Birminikmercimekannesi epilasyon kullanıyorum canım bende çok rahatım ağdayla hiç uğraşmayın bence
dmr177 ben ilk ay yaptım bi sıkıntı olmadi ama diğer ay kanamam oldu ağda yaparken çok iş görmüştüm belki ondan olmuştur ama takıntı yaptım yapmıyorum şimdi ağda
ZeynepKarataTeytey Ben ağda yaptırdıktan sonra siğil gibi birşey oluştu ilk başta et beni sandım 2.kez yaptırdıktan sonra çoğaldığını farkettim yapan yer temizdi eldivem kullanıldığı için rahattım sonra kıl kökü enfeksiyonu kaptığımı öğrendim aman dikkat kızlar yaptırdığınız yerin temiz olduğunu kesin bilemediğiniz için antibakteriyal ürünler kullanmak lazım ben artık korkudan gidemiyorum
Birminikmercimekannesi ZeynepKarataTeytey hadi ya! Benim de yıllardır gittiğim salon, güvendiğim bir yer ama olacağı varsa her yerde oluyor desene. Geçmiş olsun
Birminikmercimekannesi Forumlarda okudum yok kanama yok açılma yok kasılma🤦🏻♀️ Ağdadan rahat yöntemde yok. 7. Haftamdayım. Emin olamadım size danışmak istedim. Gönül rahatlığıyla gideyim o zaman. Sağolun kızlar
Emine55 Bn normalde ağda yapıyordum ama burada güvenip gideceğim bi kuaför Yok evde kendim yapıyordum fakat çok eğiliyorum göbeğime baskı oluyo bide kasıyorum 2 buçuk aylığım daha ama eğilme dediler göbeğe baskı yapma dediler bnde tüğ dökücü krem aldım kızlar batıya gidince lazere başlıcam zaten
Pinaryyim Emine55 canım krem kimyasal doktorlar hiç önermiyor. Brn agda yapıyorm seneletdir hamile kalıncada devam ettim doktorum birşey olmaz dedi.
YamurKarabulut Emine55 tüy dökücü yasak asıl 😕 Ağda serbest ve daha 2 bumuk aylıksın göbek bile yoktur ki ne baskısı ..kuaför yoksa uygun evde kendin yavaş yavaş yap bence
Birminikmercimekannesi Emine55 evet ben de bir yerde okudum. Tüy dökücü krem zararlı, cilt altına geçme durumu olduğu için önerilmiyor.
Emine55 YamurKarabulut canım bazılarının karnı büyük oluyomuş ki benim şuan 4-5 aylık gibi doktor da normal dedi ama işte herşeye en ufak saçma şeylere dahi tedirgin olunuyo Benin bunu tedirgin olmam çok normal geçen güne geldi arkadaşlar bükülme zorlama dedi o yüzden dedim
YamurKarabulut Emine55 yok o doğru da bişi olmaz çok zorlamadığını sürece korkma diye dedim ..bi 8 ay kadar da değildir ama aklımda şüphe olacaksa yapma tabi . en güzeli temiz bi kuaför bul zaten 3 ayda 1 Laz'ım olacak . Öyle geçir bu süreci
FeriDee Bilmediğim için soruyorm kızlar ben hiç ağda kullanmadım ağda şart mı. Jiletle almak sakıncalı mı hamilelikte?
Birminikmercimekannesi FeriDee hayır canım, ama jiletle bir değil tabi ki nereden baksan 2 aya yakın rahatsın.
dilaraserdar ben öncesinde kendim yapıyordum, şimdi de kendim yapıyorum. sadece bacaklarımı alırken biraz uzun sürüyor, yoruluyorum .. genital bölge içinde kendim yapabileceğim kadar devam etmeye kararlıyım ..
Dmlsnmzz Jılet neden sakıncalı olsunkı 🙄ben hep agda yaptırıyodum 11.haftamdayım yıne agda yaptım ama sankı bıraz daha fazla acıyo gıbı hıssetımm 😂😂😬