Greyy90 Haticesvr07 bebek yağı yenidoğanda önerilmiyor çok istiyorsanız saf zeytinyağı tercih edin diyorlar şampuan olarak ta ben minoris tercih ettim içeriği temiz ürünlerden
Yelz_91 Haticesvr07 instada mühendisoğlunu takip edin bitkisel içinde kimyasal olmayan bebek ürünleri paylaşıyor…mustela aldık biz
Sahinftma Haticesvr07 vücudu için bübchen sabun, şampuan olarak da hipp aldım, mustela şampuanla arasında kalmıştım göz yakıyor diye duydum
hilal-ali32 Haticesvr07 bebek yağını önermediler gebe okulunda şampuan içinde mustela ama çok pahalı ya
2104 Haticesvr07 ben penaten aldım herşeyini sadece pişik kremi sudocrem aldım. Bu şampuanı cok kullanan yok ama cok yakınımdan tavsiyesi üzerine aldım.
Gokceylmazz Mustelanın bebek bakım setini aldım yağ önerilmiyormuş ama biraz daha büyüyünce kullanırım banyodan sonra😊
Nslhnakn Haticesvr07 Şampuan burts bees yada mustela alacağım karar veremedim ikisi arasında, pişik kremi içinde sudocrem 🌸
Tugce48 Haticesvr07 ebebek markası olan baby me köpük şampuanını aldım mühendisinoğlu sayfasında içeriğinin temiz oldugunu gördüğüm için. Sabun olarak nivea baby aldım. Yağ almayı düşünmüyorum losyon alıcam onu da mustela düşünüyorum
Haticesvr07 Tugce48 hıııımmm bende mustelanın şampuanlarına baktım da baya tuzlu🙄 seti 300 lira civarı. Bence ilk 6 ay için yağ veya losyon yerine saf zeytin yağı da kullanılabilirmiş
Nergiiscelik Ben herşeyini penaten aldım canım bübchen alıcaktım almanyada kuzenime sordum burda en iyi olarak penaten geçiyor dedi o da kızında kullanıyor şuan çok memnun bende o yuzden penaten aldım kısmetse onu kullanıcaz :)
Tugce48 Haticesvr07 evet setine bende bakmıstım acıkcası baya pahalı geldi o yüzden şampuan sabun alternatif bulunca bi losyonunu mustela almaya karar verdim. Zeytinyağı nasıl olur bilemiyorum belki pişik için poposuna kullanırım 🤷🏻♀️