Aliay TunarinAnnesi ben 10 aydir hamile kalamiyorum boyle gorunce cok mutlu oluyorum duygulaniyorum cok mutlu oldum adina🧿🕊
TunarinAnnesi Aliay Sag elim Sana InsAllah kuzum aslan pencesi ve hayit otu Cayi ic adet baslayinca yumurtlama takibi yap
Sermec27 TunarinAnnesi ah canım sana nasıl dua ettim bilemezsin hep aklımdaydın inşallah bu sefer bebeğini kucagına almak nasıp olur inşallah rabbim bana da tekrardan nasıp eder bir evlat 😔🙏
TunarinAnnesi Nslhnakn Yasemine Btl_89 Momof2child Gull2110 Merve6475 Gull2110 Zeynoo21 muciiiizemmm Zhrnz Sermec27 Kızlar Bunu şimdi yaptim. Adete 5 gün kaldi koyulaşiyor 😉 https://imgyukle.com/i/J65AK6
Zhrnz TunarinAnnesi bence var henuz 5 gun var ve silik cikmis adet gunu yaparsaniz.daha belli olucaktir hakkinizda hayirlisi.🤗🙌
Zeynoo21 TunarinAnnesi ever var gıbı sankı 2 gun sonra tekrar aynı testı yap daha koyulaşması lazım hayırlı olsun
Merve6475 TunarinAnnesi bencede var canım gözün aydın adet günü tekrar yap bu sefer hayırlısıyla kucagınada alırsın inşallah 🥰bu arada tırnaklarına bayıldım 😍
Gull2110 TunarinAnnesi adetime 9 gün varken tıpkı böyleydi hatta sen efekt yapıp var canım bak demiştin inşallah hamilesin şu an ezan da okunuyor bence kan testi ver hayırlı olsun 😍
TunarinAnnesi Gull2110 Ay kuzum duygusallasdim bi an Sen oyle deyince InsAllah sag salim kucagimizia alalim eski gebeligimde kaldi yureyigim Allahim sag salim Anne olmayi Nasib eylesin hepimize 🙏