mervella nilly 40+1 az önce doktordan geldim herşey normal doğumu gösteriyor ama kanala inmemiş hala 🤷🏻♀️ Sancım da pek çıkmıyor nst de
Deryayaman nilly bende 39. Haftadayım gelen gıden yok ptesi yatış yapıyorum suni sancı ıle dogum başlayacak 😫
nilly Deryayaman suni sancidan korkmuyorum daha önce de yedim o sancıyı zaten ama inşallah sancı çekip sezaryene dönmeyiz bacım.
Nurselin11 mervik21 squat hareketi ayakları omuz genişliğim de açıp yere çök kalk yapıyorsun,açılma için iyi geldiğini söyledi doktorum ☺️
nilly eknsnsr98 tarih vermedi ama bugün 40+1. Cumartesi onun nöbeti yokmuş ama kontrole gel diğer doktor görsün dedi. Pazartesi de bana gel son kez değerlendirme yapalım dedi. Pazartesi 40+5 olucak.
Nurselin11 nilly bele sıcak su tutmak iyi geliyor diye duymuştum🤭 ama sancı gelince de rahatlatıyormuş sıcak su
Ssultiii nilly ay vallla bilmiyorum bugun agrılarım ve kasıklarımda cok baskı var yarın kontrolum var bakalım ne dıyor🙄
nilly Ssultiii baskı hep var da inşallah sancımız suyumuz herşeyimiz normal bi şekilde olur da bi avazda kurtuluruz canım.
Ssultiii nilly bende sabah agrılarım vardı sıcak suyla dus aldm dogumu hızlandırıyor dıye inşallah işr yarar. yarın gelecek gibi bi his var içimde
nilly Ssultiii ben bugün de kontrole gittim. Hiç bi belirti yok henüz. Doktor yarın da doğmazsa pazartesi sabah yatış yapacaksın suni sanci vercem dedi. Sen naptin canım. Sağlıcakla alabildin mi kucağına.
Ssultiii nilly benımde bugun kontrolum var doktor cumaya kadar bekleyecegız dedı gelmezse cuma sabah erken gel dedı. Gecede yırmı dk bır sancılarım vardı suann hala 20 dk bir. Yalancı kasılma mı anlayamadm😣