buseyusuf27 benim su aralar özellikle geceleri aşeryorum kalkıyorm alabılcegım bırseyse alıyorum yiyiyorum ama bı kac gundur acayıp erik istiyor canım tabı mevsımı olmadıgından burdada bulamıyoruz 😒 istanbul da olsam bulurdum yapcak bırsey yok artk 🙈
Islim123 buseyusuf27 35 haftadayım hic asermem olmadi daha doğrusu bulunmayacak bisey akşama şunu yapayım yiyeyim falan dedim hep yada eşime şunu gelirken al dedim ama öyle gözüm dönmesi hic 😁
inancin_annesi buseyusuf27 canın bişi çekince avucunu yala der nineler ben hep öyle yapıyorum annanem zorla yaptırıyor 😂
CananAkdag buseyusuf27 hamile olduğumu bilmediğim zamanda bir iştah açılması yaşadım gecenin eşimden envayi çeşit şeyler istedim ama bilmiyordum iyiki yemişim onları birdaha 3 ay yiyemedim çünkü 😁😁
Rabia-22 buseyusuf27 ilk haftadan.hatta hamıle oldugumu aşermen ıle farkettım.hastanede kan testıyle sabitleşti.şuan 27+5iz😘
buseyusuf27 CananAkdag bu güzeldi 😁😁 bnde sureklı yıyorum kndımı ne yersem yıyım ac hıssedıyorum 😒 anlamadım gttı gece dondurma istedım gttım sbh aldm yedım şmdi cipsi istyor canım ama erıkden henuz vazgecmedım eşim dıyor verim siparıs internetten tadı nasıl gelır bılmedm 😁🙈
CananAkdag buseyusuf27 isim vermeyeydin iyiyidi aşerenler üzülebilir şuan 🙄🙄 neyse ondan sonra hiç aşermedim işte
Mekamu buseyusuf27 canım arada birşeyler istiyor ama geçiyor kendiliğinden 😄 aşermeye inanmıyorum heralde o yüzden de psikolojik olarak böyle oluyor 😄
Asilzadesi buseyusuf27 merhaba eğer isterseniz kargo ile göndermek isterim size 🌸 ah ah çok iyi bilirim canin bişey çekip yiyememeyi
buseyusuf27 Asilzadesi ay tesekkür ederim ama şimdi meyveler hormonludur belkı bılmıyorm bırde cok pahalı kilosu flan 🙁
Asilzadesi buseyusuf27 ücretini falan hiç bilmiyorum eşime paketli küçük bi kutuda satilanlardan aldiririm siz sadece kargoyu ödersiniz ptt en yakın bize onunla göndeririz 🙈 ilk defa yapacağız böyle bişey bende nasıl olur bilmiyorum adres falan yazarsınız o adrese göndeririz bizde 👭