Herkeze en başta guzel dogumlar diliyorum arkadaşlar uzun olabilir ama bu günü iple çektim.hamileligimin 8 ayi berbat denicek kdr kotu gecti migde bulantilariyla filan sonra bide safra kesesi tasi cikti enfeksiyonlu 35.haftamda kanuni hastanesi hic birsey yapamayacagini dogumu beklememizi soyledi kadin dogum sezaryanla alirsa alir dedi o ona atti olayi o ona ve sonuc tabiki cilesini suan kizim cekiyo o cerrahla kadin dogum drlarini burdan cikar cikmaz ilk isim sikayet etmek olucak ztn neyse 35.haftamdan sonra hep corba tukettim sirf o sanciyi yasamamak icin 38 haftamda beylikduzu belki beni doguma alir diye kontrole gityim fakat kanuni takipli oldugumu onlarin bisey yapamayacagini soyledi ve dediki git ve bebegini aldir karaciger enzimlerin yuksek iltihaptan dolayi bebege bisey olabilir dedi bi gun sonra kanuniye geldim dr dediklerini soyledim aldigim tek cvp biz gebelik zehirlenmesine sezaryanla muyane ediyoruz kanima baktilar kaninda degerlerin yuksek degil diyip eve yolladilar sonra kucuk kucuk hazirliklarimi yaptim ben nolur nolmaz diye 38+5 girecegim aksam tualete girdim bi degisik hissetim dondum baktim bembeyaz bi su akmis tualete afedersiniz bu arada nisanim geleli 3 gun olmustu kanamali degil parca sekklinde akinti bacagimdan asaghiya indi bekliyordum yani suyumu neyse oturma odasina gectim esimle konusurken guldum ve baya islandim sonra dedim pecete koyuyum kaltim ve holda kaldim bildiginiz hersey sirilsiklam oldu kimildiyamadim ambulansi aradim bilgi verirler diye ambulans geldi esimi almadilar coronadan dolayi o kdr korktumki neyse kadon dogum acilden giris yaptim ve dr alttan muyane etti kalan suyumda geldi ve. Dediki avilman cok az yatis yapalim yatisim yapildi nstye baglandim bu surecte zerre sancim yoktu esim geldi beni gormeye dedi allahim sana ne guzel dogum nasip ediyor hayatim cunku ben guluyordum ve esimin yanina giderken iki kere dustum 😂😂😂 sonra ciktim yukari dr alttan muyane etti yine nstye bagladilar yine sancim yok bu arada saat 1.5 sonra hafif hafif sancilar siklasti ve yatagin demirinden tutup guc alarak sancilari karsiladim su diye yalvardim stajer erkek dra vermedi dalga gecti 5 dkk sonra 10 dk sonra bide bilmiyordu alttan muyane edrken canim cok acitti agladim ve bagirdim normalde asla canim yanmadi bu gercekten insanin eline bagli sonra dr canini yaktin kizin diyip tersledi 15 dk sonra kadin dogum ekibi degisti acikligim 6 santim olmustu ve asiri derecede arkamda baski hissediyordum ikindim ikindim drlar kizdi napiyosun sen daha cok var bebeginin kafasi sisicek dedi ama engel olamiyorum dedim bi baksana dedi gercektennoylemi ve baktilarki kizimin kafasi hemen catala cikartilar ve ikin dediler saglam bi tane ikindim ve kizim dogdu tabiki dikislerim var ve diyorumki 10 kere daha dogursaydimda dikislerim olmasaydi cunku hissetim ve dokularim kanadigi icin iki kere dikildim kizim geldi emzirdim dikilrken sonra yukari ciktim malesef koronadan dolayi esimi almadilar bi tane kadin refakatci olucak dediler esimin kuzeni geldi bi gun kaldi ve kizim aksama dogru huysuzlasti dr gazi var dedi ama gaz gibi degildi sadece gogusumde susuyordu kan aldilar ve kizimin kaninda enfeksiyon cikti sebep ne peki safra kesemden dolayi 7 gun yeni dogan unitesine yatisimiz yapildi sadece ben ve bebek ilk hamileligim hic birsey bilmiyorum ve cocuguma u gun ben bakicam nolursunuz kizlar bize dua edin 5 gunumuz kaldi bu virusten dolayi cok korkuyorum gerci bu uniteyi cok temizliyor ama boyle hayal etmemistim ben ikici olursa eger kesinlikle ozel hastaneye gidicem sormak istedikleriniz varsa vakit buldulca seve seve cevaplarim herkeze iyi akşamlar hayirli dogumlar diliyorum😊😍👶