Hasderluna Batutugay ben 34te gittim doktorum 35ten sonra istiyormuş ama beni 36da çağırdı sanırım o zaman ilk defa bağlar
Batutugay Bende şehir değiştirdim doktorum nstye baglıcaz demişti ama konrtollerimi burda devam edeceğim
seheryldrm Batutugay doktordan doktora değişiyor benimki 32 den sonra 15 günde bir çağırmaya başlamıştı
Darkgod 29 da bağlandık ilk biraz sertleşme vardı karnım da ama 32de oluyor rutin 36 dan sonra haftada bir oluyor galiba
Seyma_Eren Batutugay bana da 32 de 1800 dedi kilosu az geldi bana da doktor iyi dedi ama.. Ben yine de muz, kaşar, pekmez falan yemeye başladım☺️
Batutugay Sinem67 bende salı günü 33 haftalık olcam 10nda gel nst baglıcaz dedi ama malum İstanbul’da korona cok bide orda yanımda olacak kimse yok ankaraya geldim burda ne der nasıl yapar bilemiyorum
Batutugay Benim doktorum özel klinik bugune kadar hiç iyi bişey söylemedi küçük dedi hamilelik piskolojisi malum üzülüyorum süt yumurta yogurt hep yiyorum ama bana da kilosu iyi gibi geldi ankaraya geldim bakalım bide burda doktora görüncem
Gizemikiaslanannesi 33 haftalık hamileyim daha baglanmadim nts ye. Geçen ayki kontrolumde 1 ay sonra gel zorda kalmadıkça gelme dedi doktorum. Şimdi 2 hafta sonra kontrolüm bakalım ne zaman bağlar nts ye bilmiyorum.