Noyanalaz Merhaba hamileliğimin 6. Haftasındayım ama sanki aldığım nefes bana yetmiyormuş gibi hissediyorum .. böyle hisseden var mı başka ?
kelebegim123 Noyanalaz kaç kilosun canım ? Çok erken başlamış nefes darlığı ben 24+4 haftalık hamileyim 20. Haftaya geldiğimden beri nefes almakta zorlanıyorum özellikle gece yatarken
Ehnr Noyanalaz bendede oluyor canım kiloyla alakası yok neden bilmiyorum ama oluyor 10. Haftamdayim bende
kelebegim123 Noyanalaz hamilelikte oluyor bu nefes darlığı burun tıkanıklığı yoksa ilerleyen zamanda o da olacak en sinir bozucuda o 🙄
Noyanalaz kelebegim123 benim hiçbir şeyim yok işte mide bulantım kokudan tiksinme falan da yok sadece nefes sorunu yaşıyorum 😕
kelebegim123 Noyanalaz benim mide bulantım 6. Haftada başlamıştı umarım senin başlamaz mide yanması için zaten daha erken ama nefes darlığıda insanı çok zorluyor rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻😇
Pnr93 Benimde 6. Haftam ve bende yaşıyorum nefes problemi. Çok belli olmuyor sanırım kimin hangi haftada yaşayacağı 1 haftadır reflüden de çekiyorum😞