Malina Akdenizbebisi super yapiyorsun ben aslinda cok dikkat etmiyordum beslenmeye 7ci aya kadar zaten meyve fln yemedim. Hatta sut yogurt bunlara da dikkat etmedim malesef hep unutuyordum :( cok hata yaptim. Simdi yeni basladik dikkat etmeye
Akdenizbebisi Malina ben meyve yiyordum kilo alsın diye 10 gün boyunca sabah aç karnına ve öğlen yada akşam muz yiyordum işe yaramamış hiç 😔 doktorlardan yana hiç şansım olmadı benim 32. Haftamda bu şimdi gittiğim doktoru buldum şansa düşün yani 😔 Medikalpark medipol üniversitesi hastanesine gittim medipolde 3 doktor denedim hepside tuhaf doktorlar bebeğin kafasına sert bir şekilde bastırıp kist var diyen boşuna okumuş doktorlar vardı 😒
Akdenizbebisi Malina 29. Haftamda durmuş kilo alımı ayrıntılıya girdim 1 hafta geriden dedi doktorum önemsemedi 10 gün sonra gel dedi bir gittim dünyam başıma tıkıldık 1 ay geriden geliyor 1500 kilosu dedi ilaç falan hiç vermedi haftaya gel dedi biranda nasıl bir ay geride olur 10 gün içinde nasıl olur demekki 10 gün boyunca hiç kilo almamış dedim hastane hastane gezmeye başladım diger doktorlar 1300 dedi hep tekrardan ayrıntılıya girdim diger doktorlar doktorunla konuş Ne zaman alıcak diye dediler hastaneden çıkıyorum ağlamaya başlıyorum en sonunda şimdi gittiğim doktoru buldum oda baktı ciğer geliştirici verdi 12 saat arayla 2 kere oldum sıkı takibe alalım dedi perinatolojiyle birlikte takip edelim dedi perinatoloji doktoruma ben sıkıntı görmedim 37 ye kadar gider ama sende takip et sorun görürsen 34 te alalım demiş hastaneye gittiğimde doktoruma ellerim ayaklarım titriyordu gece uyuyamadım belki 1 saat uyumuşumdur ondada kabus görüp yataktan fırladım 😔 sonra sabaha kadar uyuyamadım 😔 doktorlar benim psikolojimi alt üst etti yani😔😔 yarın 34. Haftama giricem birde şu akrabalar yüzündende alt üst oldu psikolojisi annemin ağzı durmuyor kimle konuşsa söylüyor beni arıyorlar küveze alırlar doktorları gez herşeye hazırlıklı ol diyor arayan 😒😒 zaten 4 hastane 5 doktora gittim şu virüse inat daha ne yapabilirim 🤷🏻♀️
Malina Akdenizbebisi kiyamam ya canim benim bak biliyorum zor ama stres yapma stres de etki ediyor bebege. Senin gittigin doktorlar bence bisey bilmiyor. Sen nerde oturuyorsun bu arada? Acibademdeki doktorlar iyidir aslinda orasi belki yardimci olur. İlac ne iciyorsun bu arada? Bu arada detayli ultrasonda hersey yolundamiydi? Rahime giden arterlerin nasil mesala ? Ona bakti mi doktorun?
Akdenizbebisi Malina o yüzden endişeliyim korkuyorum gerginim 😔 1 günde Medikalpark, Başakşehir tıp merkezi, Yaman cerrahi tıp merkezine gittim virüs umrumda dahi değildi 😔 şimdi Acıbadem’e ve Yaman cerrahi tıp merkezine gidiyorum doktorlarım için 😔
Ask_H Dilekkumsal canım üzülme olabiliyor bazı bebeklerde… Sen pekmez, portakal , muz , muzlu ballı süt , soda , çerez , avakado ye bol bol yoğurt falan ye kilo alır bunlarla Allahın izniyle
Dilekkumsal Ask_H inşallah canım 🙏🏻 Muz yoğurt tarzı şeyler çok tüketiyorum bakalım İnşallah bu gidişimde almış olur
Akdenizbebisi Malina gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum şuanda 🤷🏻♀️ Ayrıntılıda hiçççç birşey çıkmadı en son bulduğum doktoru keşke en başından bulsaymışım baktı hiççç birşey bulmadı perinatolojiye görün yinede birlikte takip edelim dedi Acıbadem’de perinatolojiye gidiyorum saatlerce kan akışına damarlara a dan z ye baktı resmen birşey bulamadı hatta kızım içeride sinir oldu ultrason cihazını sürekli takip edip vurmaya başladı 😂 karnımIn üstünden cihaz zıplıyordu resmen doktor birşey söylemedi 😂 en ufak sorun çıkarsa alalım ama hiç birşeyi yok belki plansentadandır ama ondada sorun görünmüyor demiş 🤷🏻♀️ Pazartesi tekrar perinatolojiye görünücem 🙈
Malina Akdenizbebisi ya yerim kiyamam masallah iste hareketleri iyi. Canim peki balik yagi hic yazmadilarmi sana? Ben en basindan beri balik yagi iciyorum. O da kilo aldiriyor acayip. Krilom QH diye bir ilac var 190 lira fiyati cok pahali ama cok etkili bir ilac istersen doktoruna sor
Akdenizbebisi Malina söyledim doktoruma bebeğe kilo aldırıcak bir ilaç yok dedi balık yağı alıcaktım öyle yazdığı için vazgeçtim eczaneden geri döndüm 😥
Malina Akdenizbebisi hmmm enteresan. Dogru olabilir ama balik yagi cok faydali zarari yok ki kullansan nolcak . Doktorlarin huyu bu ya sen bisey soylersen hayatta kabul etmezler. Tamam yazalim demezler 🙄
Akdenizbebisi Malina ben bir ara dedim muz falan yiyorum kilo aldırsın diye gülüp hurafe demişti 🤷🏻♀️
EsraDeniz24 Gamze8001 bir şey sorabilir miyim ben Tahinle pekmezi karıştırıp yiyorum o da etkili olur mu yoksa sadece pekmez mi içmeliyim
Gamze8001 EsraDeniz24 canım onuda ye ayriyetten gece yataga gecerken 2 kaşık pekmez yada yarım çay bardagı iç bidw sabah kalkınca ama alabilirsen keçi boynuzu özü pekmezi daha faydalı
Akdenizbebisi Malina hiç bilmiyorum annemde bilmiyorum diyor ben evde doğmuşum babaannem hastaneye para veremem demiş 😒 veriyor 50 TL ye eve malzeme alırım demiş 😒 annemde birşey diyememiş tuvalette doğmuşum 😒😒 5 kardeşiz sadece ben evde doğmuşum
Malina Akdenizbebisi yaa kiyamam :) hayirlisi canim cok merak ediyorum haberdar et benide ne zaman gitsen doktora