Kar_tanesi Slm yarin jinekologta randevum var ama ne maske nede eldivenim var nasil korunabilirim, bana yardimci olabilirmisiniz lutfen…
Zeyzeyka Kar_tanesi canım nasıl korunabilirsin maske eldiven insanlarla mesafeli durcaksın oraya buraya dokunmayacaksın başka elden gelen bi şey yok zaten 🤷🏻♀️
KubrAbdullahh Kar_tanesi maskesiz eldivensz gitme eldiveni hastaneye gidip dışarı çıkınca çıkar yenisini tak ellernle eldivenli ellinle bile maskeni elleme canm
Janjan17 Kar_tanesi canım eldiven a101 de bile oluo onlardan al agzinida salla kapanzatem havalarda soguk hastaneler bos zaten bende dun gittim doktoeum ben ve bi hemsire vardi ordada mesafeyi koruduk
Pelo_00 Kar_tanesi Şalla da ağızınızı burnunuzu kapatabilirsiniz yanınızda kolonya ya da dezenfektan bulundurun bir yere dokunduğunuzda ellerinize sıkın sosyal mesafeyi koruyun zaten korunmak için başka yapacak bir şey yok. Hastanenizin yakınında eczane mutlaka vardır oradan eldiven ve maske alın yanınızda bulunsun. Eve geldiğinizde de hemen üstünüzdekileri yıkayın duşa girin. Tuzlu suyla gargara yapın. Ilık su için bol bol.
Kar_tanesi Zeyzeyka zaten suan hastaneye randevusu olan disinda kimse alinmiyor bombos yani o yonden biraz rahatim zaten cantamdada jel var surekli kullaniyorum artik biseye dokunmadan gidip gelmeye caliscam😓
Kar_tanesi KubrAbdullahh malesef maske ve eldivenim yok sadece normal kislik eldivenim var ama oda nasil olur bilmiyorum..
Kar_tanesi Janjan17 cnm ben yurtdisindayim malesef a101 bursa yok ve gida alisverisi disinda butun magazalar kapali cok sukur hastane arabayla 2-3 dk uzaklikta benim evime o yonden sansliyim
Kar_tanesi Pelo_00 dediginiz gibi bir salla kapatirim artik zaten pek insan olmuyor hastanede doktorlar disinda diger hasttalarin girisi ve yttigi yer farkli bir bolumde Allah hepimizi korusun..🤲 Cantamda zaten ilk gunden beri dezenfektan bulunduruyorum hastanedede zaten giriste bulunuyor dezenfectan.
Zhrnz Kar_tanesi bende.dun hastanedeydim ne.eldiven.ne maske.taktim kucuk dezenfeksiyon cantamda bulundurdum hastane giris ve cikista elime surdum hic.bir.yere.dokunmadim eve gelince direk banyo.hersey makinayaa😂
Kar_tanesi Zhrnz aynen bende cantamda bulunduruyorum dezenfectan artik cok dikkatli bir sekilde gidip donerim zaten hastane cok yakinimda.. Gelincede dediginiz gibi bir dus alip kiyafetlerimi makinaya atarim👍🏻