Kızlarıkolaarr bugun doktora gıttım 37+4 um. Normalde dogumum nisn sonu gorunuyordu ama bebegım 33 haftada gitmıstjk kafası terstı 37 de yanı bugn gıttık bugunde ters hala donmemıs ıc karnım kucukmus, bıde gogus altımdan rahme olan alan yanı yukarfan asagı alan dar oldugu ıcın bebekte 3100 mus bundan oturu bebek dönemıyormus. Hem kılosu fazla hem alan kucuk olnca dönemıyor muhtenelen dedı. Normal dogumu beklersek nasl olur donmezmı dedık. Oda işte daha fazka kılo alacak bu defa alan daha da darlasıcak dönmesı cok zor olur ama suyun hala fazla dönmesı ıcın suyyn yeterlı dedı bız yınede bu ayın 14une gün aldık sezaryen ıcın..ozaman 38+4 olmus olcam sanırım. Tabı dokto yıne de bebek olurda dönerse normal dogum sansın olursa normale donerız dedı oda bıraz zor gıbı gorunyor. Cunku cok minyonum boy ve kılo olarak. Karnım dısardan bile kucucuk duryor bebek sıkısma ıhtınaline karsı yıbe de gun aldık işte. Sızce hafta olarak uygunmu yoksa erken mı doktor uygub dedı yanı zaten kendısı dedı 38 dolmadan sezaryen almayalm dedı ona gore gun verdı. Onun dısında dıyelm 2.bebege gebe kaldım bılmeden oncekı sezaryen oldugu ıcn bır sıkntj yasar mıyım hanı dikiş olcak karnımda, karnım buyudukce dıkıslerjm zarar gorürmü bu planlı olmazsa dıye soruyorm. Doktor bubun ıcınde skrun olmaz dıkısler asagı atılyor dedı seAryen sonrasj normal dogm yapan bıle oldu dedı. Bunları sızede sordum kı yasayab olmustur illa tecrubelerınızı paylasır mısınz benmlee♥️♥️♥️😍😍😍😍🙏🙏🙏💜💜💜😘😘😘😘😘