eminee06_ Aselyagmur aynen temmuz ayinda beklemeye baslariz artik sonuna kadar ne zaman gelmek isterlerse 😊
__tugbaa__ 37+3 teyim cumartesiden beri hafif hafif adet ağrısına benzer ağrılarım var çatı muayene oldum 1 cm açıklık varmış gelmezse en kötü pazartesi doğuma giricem inşallah 🤲🏻
Beyzoli busra1977 yaa aynen o tarihler oluyo ama erkek biraz daha geç olurmuş ya eylülde olabilir diyorlar 🤔bakalım
Baykus Merhaba 17 haftalık gebeyim doktorum bebeğin aşağıda olduğunu dikkatli olmamı belirtti progestan ve magnezyum verdi siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı neler oldu
Emngkn Gul32 doktor bna söylemedi malum coronadan ötürü pek ilgilenmedilerde aynıyıx demekki o yüzden sordum
Gul32 Emngkn Ben de uygulamaya göre söyledim. Daha benim de ultrasonla bakılmadı. Dediginiz gibi koronadan dolayı gitmeye de korkuyorum
Tugba3466 Aralığın ilk hâftasi gibi yada kasım son haftasi benim hesaplamalarıma göre şuan ben daha yeniyim 6 haftalık hayirlisi bakalım saglikla gelsin insalllah
Tugba3466 Gul32 benim son adet tarihim 12 şubat ama 2 hafta kalma süreci 26 şubat doğumunda aralik a geliyor nasipse