Sanemt tunahan hayır maleseff kontrole bile gidemiyorum düşün hayırlısı böyleymiş yapacak bişeyimiz yok sabredecez
Alizel0153 İlk doğumum normaldi ikinci sezeryan olacak tarihi neye göre belirliyor doktorlar ve normalde bebeğin beklendiği tarihten kaç Hafta veya gün önce alıyorlar sezeryanda?
Metehan_Acelya Nazliiiiii amin inşallah rabbim tüm hamiş annelerin yardımcısı olsun. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz❤️🤲
Sanemt tunahan aynen bende öyle normalde NST baslamamız lazm artık ama bilmiyorum nasıl olacak cok sıkıntılı ya sende dikkat et kendine önlemlerini alıp da git
Cafede adm son adet tarihin baslangici 6 aralik 15 Eylül yani benimde dogum gunumde sezaryen ile dogum yapacagim
Esma5217 Uygulamalar ve ultrason 1 mayıs diyor. Yani 40. Hafta 1 mayısa denk geliyor. Ama daha erken gelir mi bilmiyorum. Normal doğum istiyorum. Inşallah 40. Haftayı geçmez. Gerçi ben hiç bebek gelmek isteyecek fikrine kapılıyorum.
Meltemguvenir ugurunaslisi iki hafta sonra belirlicez bizde doğum tarihini doktorumla 20 mayıs düşünüyoruz şuan 20 mayıs olucak bizimde inşallah uyarsa 🤲🏻🥰😍🎀🧿