KardelenAnnesi Son adet tarihim 17 şubat ama tahmini dogum tarihini bilemiyorum sanırım Kasım ayı 🙆🏼♀️
Gzdeylmaz KardelenAnnesi KardelenAnnesi merhaba benimde son adet tarihim 17 şubat şuan 5hafta 3 günlük hamileyim doğum ayı kasım 💃
Wonderanne KardelenAnnesi adet gününe 7 ekle aydan 3 çıkar yıl zaten bu yıl büyük ihtimalle kasim sonu Aralık başı canım
melindam KardelenAnnesi 24 Kasım Oluyor Hesaplarkende Son Adetten 3 Ay Geriye Gidilip Güne 7 Gün Ekleniyor ☺️
Gizembayb Umutcan01 ramazanın ilk günü doğumunuz bebeğiniz bereketiyle geliyor ne güzel bereket ayında dogarak🙏😊😊
Hugurlu Umutcan01 benimde öyle kızım 3600 olduğundan normal doğum değilde doktorum 14 nisana tarih verdi sezeryan için ama bugün tekrar aradı zorunlu izine çıkmış 21 nisana kadar sanırım doktorlar dönüşümlü gelecekmiş benim durumumu yaşayan var mı
Duygu76 Havvamurat benimde 29 Ekim. Ama doktora gidemiyorum ki bu virüs illeti yüzünden. En son 5 haftalıkken gitmiştim bebeğim ne durumda hiç bilmiyorum
Semaa65 p_A benim 11 Nisan demişti 37 haftalığım şuan ama normal olursa 20 Nisan demişti bizde bekliyoruz yarın tam net öğreneceğim