Merhaba güzel anne adaylari ben artık mezun oldum🙈 pazartesi günü mide bulantısı ishalim vardi birde akımtım çok sıvı geliyordu suyum sızıyor sandım doktorumu aradim ve gittim muaynede 1 1.5 cm acıklık var cuma gel dedi çarşamba sabah 5 te adet ağrısı giibi sancıyla uyandım yalancı sancı sandım uyudum 7 de bir daha aynı sancıyla uyandım kalktim su içtim bırseyler yedim yine geçmedi uyudum daha sonra 11 de uyandım baktim hala devam ediyor geçmeyecek doktorumu aradim ve hastaneye gittim hastaneye gittiğimde 2 2.5 cmlık açılmam vardi yatışım yapıldı salmadi doktorum lavman yapıldı odaya alındım 5 gibi açıklığım 4 cm olmuştu o ana kadar o sancı aci gerçekten çok zor ve kötüydü derken suyum geldiii işte ondan sonra gerçek sancılar geldi asıl açılma sancılari 🥺 4 cm açılmayı geçince epidurel oldum ve ondan sonrasi o kadar kolay oldu ki anlatamam her muayne de açılmam arttı 6 8 derken 9 da doğurdum eşimde yanımdaydi en büyük destekcım oldu ıkınmalar zorladi ama başardim dıkıslerim oldu şuan daha iyiym dıkıslerim dünki kadar cok acımıyor sakın korkmayın epidurelden sonrasi o kadar kolay ki :)