MzyynSrctn Greyy90 ay maşallah 🧿🧿çok güzel sağlıkla doldursun içini .🥰 Oğluşum olucak benim nasipse bunları gördükçe içim gitmiyor değil hani 😀😀
Greyy90 MzyynSrctn amin canım inşallah☺️ vala insanın içi gidiyor yaa kokoş kokoş kıyafetler keşke hemen büyümeseler de böyle bol bol giydirsekk 😍
_zehra_ Greyy90 oyy bu nasıl bi tatlılık. Popişindeki tütüsünü yerim yaa.cok güzeller bayıldım. Iyi günlerde giysin piremses
MzyynSrctn Greyy90 senin kız tam kokoş olacak belli ki her yaşta giydirirsin canım 😀 gerçi benim kızım olsa kesin bende böyle giydirirdim 😂
Rabia-22 Greyy90 ayy maşallah benımkıde kız olcak ınsallah.umarım cok yakışacak tombık burçeye🥰🥰🥰nazar değmesin.bol bol oku gıydırdıkten sonra😘
Greyy90 MzyynSrctn vala kız olunca bide böyle tütülü simli pullu şeyler görünce kendimden geçiyorum 😂
Greyy90 Rabia-22 amin canım ay evet ya işin birde o boyutu var böyle giydiriyosun ama nazar belası 🙄🙄 Rabbim korusun cümlemizin evlatlarını 🤲🏻
damlanne Greyy90 yaaaa kızların ki çok hoşş oluyor bayılıyorum böyle şeyler görünce benim paşam olucak Allahım izniyle ama kızların kıyafetleri süsleri daha hoş geliyor bana bayıldım maşallah rabbim giydirmeyi nasib etsin🤲😍