Ecrin-efsa-erva Yiğit yada yağız düşünüyorum tabi yanına ek bi isim de düşünüyorum daha karar veremedim. 3 kızım var isim koyarken bu kadar zorlanmamıştım. Daha hamileliğin in en başından belliydi kızlarımın isimleri 😊😊nedense bunda bi kararsızım😊
Eros Ben Yiğit Kayra istiyorum eşim ısrarla Yiğit Aras diyor😀 Benim içime de yiğit kayra cok sindi ama kandıramıyorum
Misssimsek Mrvglsnn ceyhun halil olacak inşallah son anda değişmezse. Iki babaların ismi ikisinin de gönlü kırılmasın istedik ki zaten benim babam vefat etti başka da kardeşim yok o yüzden ben halil den vazgecmedim eşimde ceyhundan vazgecmeyince böyle oldu bakalım şimdilik 😊
Twinksmom Mrvglsnn Asil istiyorum eşim net gıcıklık yapar daha konuşmadık 🤣 birini ben birini o koyucak
SeHer1909 Karaca olacak kızımın adı inşallah 😇 “ Eslem Karaca” Eslem kayınvalidemin adı Karaca biz istiyoruz
Melisilaydasolmaz Erkek olsaydı yamaç koyucaktık çukur dizisinden alıntı😂😂 sonra eşim karar değiştirdi Polat koyardım dedi kız oldu şimdi hala koyacağım isime karışıyor eşler isimlere karışmasın ya karında taşıyan zorluk çeken hep biziz😂😂
ikiprensannesiiii Hatice_01 benim kayinbabamin adı mehmet ali ..ben arda istediğim için ali arda dedik mehmet daha zor geldi soylemesi😊