Yelz_91 Nlfr61 hareketsizlikten oluyordur canım sıkma kendini malum dışarı çıkamıyoruz evde vücut hamlıyor sürekli yat uzan modundayız…inan hepimiz aynı durumdayız olumlu düşün güzel düşün
Drykmsl Nlfr61 kendini çok yormamaya bak. Haftan ilerledigin de daha çok oluyor. Bi de benim kullandığım magnezyum hapı kalsiyum d vitamini de içeriyor viccum diye Bi ilaç. Kalsiyum kemik agrılarıma iyi geldi.
Nlfr61 Drykmsl benimki magosit magnezyum mavi kutuda 365 mg yazıo ,mesela bugün ıcmedım sımdı ıcsem birde uyurken içsem cok mu yakın olur araları?
Yelz_91 Nlfr61 bende gece uyku da ve yemek yerken oluyor…. gece yastıqı yükseltiyorum yada sırt üstü yatmamaya çalışıyorum… yemek yerkende yastık koyuyorum arkama hafif eğimli olunca rahatlıyorum ama yemek faslımız uzun sürüyor dinlene dinlene yiyorum
Yelz_91 Twinksmom sıkma kendini canım ben sürekli yaşıyorum gittik kontrole çok şükür bir prob yok … yemk yerken ve uzannca bende de oluyor…büyüdükçe yerleri azalıyor tüm organlara baskı yapıyorlar inan 33.haftamızdayız bu aralar çok yoğun yaşıyorum şikayetleri🥴
Twinksmom Yelz_91 Allahım o günleri görebilsek ne sevinebildim ne bişey Türkiye de değilim gelsem adam akıllı kontrole gidicem de işte
Drykmsl Nlfr61 aile hekimi onu yazmıştı ama kendi Dr um o yeterli gelmez agrılarına demişti. Magositi almış bulunduğum için arada da onu içiyorum boşa gitmesin diye. Unutuyorsun alarm kur istersen.
Yelz_91 Twinksmom görürsün canım merak etme bende hep bende ileri haftalardaki gebelere söylüyordum … şimdi ise çockları içerde tutabilmek için herşeyi yapıyorum..malum ortam çok kötü inş en kısa zamnda şu virüs belasından kurtuluruzda Sağlıkla yavrularımızı kucaklarız…
Nlfr61 Twinksmom bende dogma büyüme Almanyadaydım evlenınce türkıyedeyim artık,tatıl amaclı gıdıyodun ailemın yanına şimdide gıdıcektım korona cıkınca gıdemedım