Nlfr61 22 haftalıgım karnımda kasılmalar ve nefes darlıgım oluyor yatamıyorum nefes alamıyorum ,karnım sankı sertlesıo bı taraf toplanıyo gıbı sizede oluyor mu acaba
AtaMommy Nlfr61 ikizle alakalı bi durum olduğunu sanmıyorum canım bende olmuyor doktorunu bi ara söyle böyle durumlarsa magnezyum veriyolar galiba
Merve6475 Nlfr61 26+4 ikiz hamileyim bende olmuyo canım bu şikayetler toplanma bendede oluyodu saniyelik ama doktorum normal dedi ama agrı falanda oluyosa o sıkıntıymıs
Drykmsl Nlfr61 magnezyum vermişti Dr um. Daha erken başlamıştı hatta bende günde 2 kez kullanıyorum hala. Maden suyu da içiyorum. Rahatlatıyor baya. 33 haftaya girmek üzereyim ben toplanmalar kasılmalar oluyor ama doguma hazırlıyor vucüt kendini dedi Dr.
Handan17 Nlfr61 o haftalarda benimde sertlesiyordu karnim ama sanci sebebi degil.. bi kac gun once cozdum karin tas gibi sertlesip ayni anda kasiklarinda agri olursa sanci oluyor🤗
Sonsuzkez1 Nlfr61 doktorum bana günde bir tane maden suyuda önerdi henüz yaşamadım ama içmeye özen gösteriyorum. Magnezyum eksikliğinde daha çok yaşanıyormuş toparlanma ve sertleşme. İki bebek birdenmi oluyor onu anlayabiliyormusunuz peki 🙂
Merve6475 Nlfr61 canım benim karnımda asagıda daha yukarı hic cıkmadı senin yukardaysada belki olur tam bilemiyorum
Nlfr61 Drykmsl nefes darlıgı oluyomuydu yatarken uyuyamıyorum ya cok kötü,karnım sertlesıyo gıbı taş gıbı oluyo,senin kacıncı haftada baslamıstı
[silindi] Nlfr61 bence hemen doktora gitmelisin. Yatarken oldukça yüksek yastık kullanırsan nefes sorunu azalir. Bende ikiz hamilelik geçirdim biliyorum. Ama lütfen kasılmaları ihmal etme. Tek kese mi bu arada
Drykmsl Nlfr61 18 haftalarda falan başlamıştım ilaca. Nefes darlıgı da oluyor özellikle akşam yemegi den sonra sıgamıyorum hiç bir yere uzansam olmuyor otursam olmuyor. Hala devam ediyor nefes darlıgım. Uzun konuşursam da nefes nefese kalıyorum. Bende ikiz hamilesiyim. Biraz erken başlıyor nefes darlığı kasılmalar falan.
Drykmsl Nlfr61 hergün az ve yavaş yicem diyorum 😬 yemek üstüne çay meyve atıştırmalık falan fenalar basıyor sonra 😁