Bebek1 Haftaya gitmem gerekiyor de hem kontrol için hem de 32. Haftam doluyor çalışıyorum da öğretmenim rapor için sizden giden var mı hastahenenin durumu nasıl ?
Ardenali Bebek1 hocam bende haftaya gidicem öğretmenim fakat siz neden 32. Hafta raporu alacaksınız ki su an zaten okullar kapali bence almayin ki dogum sonrasina eklersiniz izninizi ben öyle yapmayı düşünüyorum
Bebek1 Ardenali Çalışabilir raporu alacam 37 ye kadar Ayenn ben de öyle düşündüm zaten doktorunuz kim randevu aldınız mı siz hastanenin durumu naısl ki acaba doktorunuza sordunuz mu?
Ardenali Bebek1 doktorum hüsnü alptekin aradim herkes maskesini takip geliyor randevunuzu alin gelin dedi bana🙄
Ikizlerr 10 gün önce gittim cok boştu girişte ateş ölçümü yapılıyor kimseler yok hastanede herkes maske ve eldivenliydi tedirgin olacak bisey yoktu bende 15 i gibi tekrar gidicem bakalim o zamana sıkıntı olmazss
Bebek1 Ardenali Hmm anladım arkadaşımın doktoru da sıkıntın olursa gel demiş ben de haftaya arayacam doktorumu bakalımm o ne diyecek