Rabia95 Kızlar geç döllenme yaşayan oldumu? Yaşadıysanız kaç hafta ?? Kaçıncı haftada kalp atışı duydunuz ?
Miniginannesiiii1111 Rabia95 benim geç döllenmeydi son adetle bebeğin arasında 1 hafta var 6+3 te duydum düzenlenen adet tarihiyle yani. Eski adetle 8. Hafta diyor
UrasEgeninannesi Rabia95 6.haftamda keseyi net gördük. 7+3 de bebişimde gördük kalbini de duymuştuk çok şükür 😊
zeyzey95 Rabia95 bende de bir haftaya yakın geç döllenme var. 5+5 de keseyi gördüm 6+5 de karından bebeği gördüm vajinal baktı kalp atışını da gördüm
EsraMira Bana da geç döllenme demişti doktorum ama 8+6 yım bugün gittim gümbür gümbür atıyor kalbi bebeğimin maşallah 🧿🙏🏼❤️ Bence beklenebilir 12. Haftaya kadar doktorum öyle demişti bana da
Rabia95 EsraMira gittiğinizde keseniz büyüyordu değil mi ? 8. Haftadan önce ? Ay inşallah bana da nasip olur duymak 🥺 düşük yaşadım daha önce kese büyümemişti
EsraMira Rabia95 büyüdü tabi progesteron iğnesi ve hapını beraber kullandım iğnem bitti hapa devam ediyorum şuan çok iyiyiz çok şükür 🙏🏼
UrasEgeninannesi Rabia95 Rabbim kimseye aratmasın. Sen gönlünü ferah tut iyi düşün ki herşey iyi olsun. 17 haftalığız şimdi çok şükür öncesinde 1 kaybım var. Rabbim kimsenin hevesini kursağında koymasın. Hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
UrasEgeninannesi Rabia95 ben bide adetime 2-3 gün kala idrarda test yaptım evde negatif çıktı. Ondan 1 hafta sonra yaklaşık kanda doktor bakalım ne olur ne olmaz deyince çıktı düşün :)
Umutsuzkiz22 Benimde öyleydi 7. Haftada duyduk ama kesede oluşmamış olsaydı alınacaktı . 12 geç diye biliyorum ama doktorunla görüş canım