Selimem Benim 1 ay 17 gün. Olcak hala gitmedim gitmeye korkuyorum siz ne yapıyorsunuz kızlar rabbim yardımcımız olsun
DamlaNur29 Selimem bende gitmicem 4.haftama giricemm gitmeyeli malesef bi süre gitmicem bebeği düşünmemiz lazım
mls123 Merve_kucuk gitmek sknti degilde yatacagim sedyeden korkuyorum eskiye nazaran yeni bi onlem alinmismi bu konuda ?
Busbusvehashas Selimem tedbirlerimi alıp tabii ki gidiyorum. Karın şeffaf değil ki gitmemek daha riskli gebelikte.. ihtiyacınız varsa, uzun zaman olduysa, randevunuz varsa siz de gidin derim. Aşılarınızı testlerinizi ihmal etmeyin.
Selimem Busbusvehashas aşı varmı bilmiyorum ki 27 haftalığım 9 da randevum ama gitmem istiyorum yakınlarım gitme diyorlar kararsız kldım
Akduygu Aşıya gittim mecbur. Pazarteside detaylı usg ye gidicem. Erteleme şansı yok mecbur gidicez. Tedbirli gidicem. Klinik zaten hastane değil aşırı bi kalabalık olmaz
Lazanne Özel muaynehaneye gidiyorm 2 hafta da 1 hiç bi sıkıntı yaşamadm hatta 2 hafta sonra tekrar gidicm özel hastanede olsa yine giderdm sonuçta kontroller de önemli. Ve bütün doktorlar muyaneleri aksatmayın gidin diyo..