Deleted5544 ben canan hanıma gidiyorum ama geçen muayene sırası beklerken kapısında duruyordum hastalarıyla çok güzel iletişimi var cok güler yüzlü ilgili birine benziyordu
Deleted5544 istanbullugelin_ evet sırayla izine cıkıyor doktorlar, cumartesiydi muayenem bu aksam gidicem nöbetciymis
istanbullugelin_ Deleted5544 doğumum da yaklaştı :( çok sıkıntılı ya pandemi olmayan hastane var mıdır acaba
Deleted5544 istanbullugelin_ şuan pendik civarında medipol haric %90ında varmıs malesef 😳 arkadasımla birlikte gidiyoduk oda 36 haftalık, insallah 3 haftada doğurmaz gerçekten kötü denk geldi. benim zamanım var daha allahtan
Deleted5544 istanbullugelin_ arkadasım saadet ünsala gidicek doğum icin sanırım, normal doğumları cok iyiymis arastırdı da. sizde bi bakın isterseniz
mine-s Deleted5544 arkadaşın doğurunca yorumlarını yazar mısın canım, ebeler falan herkes ilgili mi? Genel olarak hastanedeki doktorlardan memnun olunması güzel gece de doğursan kendi doktorunu çağırmadan doktorun iyi olduğunu biliyorsun
Deleted5544 mine-s doğum yaptı canım 2 hafta oldu bile. gayet memnun kaldı, saadet hanım nöbetciydi o doğum yaptırdı. ebelerden de hastaneden de çok memnun kaldı