Cerenn06 Bsrnb Nub teorisinden pek anlamam ama erkek gibi hissettim az kalmış 3 haftaya kesin öğrenirsiniz 😊
Zeyneb51 Bsrnb https://imgyukle.com/i/JMZ6TY benimkine benziyo cnm bak buda benimki özele gidiyorum bana erkeğe benziyo deisme şansı çok az dedi ayın 15 de Gine gidecem gel dedi evime zaten çok yakın evden cikiyom 10 adım atiyom başak tıp özel hastanesi
Bsrnb Cerenn06 doktorum bişey demedi bir de 2 ay sonra gel dedi virüs yüzünden o yüzden daha çok var öğrenmemize 😕
Bsrnb Cerenn06 aslında özel hastaneye gidiyorum ama yine de doktorum söylemedi olmadı başka doktora giderim cinsiyet için 🙈 çok merak ediyorum çünkü
Cerenn06 Bsrnb Aynen insan dayanamıyor ya anlıyorum sizi :) 2 ay da çok uzun bir süre galiba virüsten dolayı öyle söylemişlerdir Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah 😊
Bsrnb Zeyneb51 şanslısın o zaman ne güzel 😌 hayırlısı tabi canım sağlıklı olsunda 🤲 insan yine de bir tahmin istiyor tabi
Zeyneb51 Bsrnb evet cnm benim 22 aylık kızım var birde erkek evlat istiyon tabi öncelikli sağlıklı olsun ama bence seninkine erkek gibi benim kızımın ultrasyonu bizimkilerden faklı tabi Allah bilirse☺️☺️