Umudum_ Günüm gecti şubat 20 de hasta olmam lazımdı olmadım 2 tane test aldım 2 side pozitif çıktı ama durum malum virüsi var nasıl hastaneye gitcem napcam bilmiyorum benim gibi olan varmı?
Hasibeee Umudum_ Umudum_ canım 10 haftalık olmuşsun önlemini alıp gitmen gerekiyor. Kalp atışını duyarsın bi sıkıntı var mı yok mu onu öğrenirsin.
Umudum_ Hasibeee aynen gitmem lazım biliyorum ama ikinci çocugum olcak 1 cocugumda 2 yasında esmde sürekli gündüz işe gidiyor napcam bilmiyorum canım
brcaky Bence gidin çünkü ilk haftalarda boş gebelik mi kalp atışı var mı gibi yaşamsal faaliyetlere bakıyorlar sabah ilk saatteki randevuyu yakayalabilirseniz belki çok kalabalık olmadan aradan çıkartırsınız
Umudum_ brcaky evett Allah korusun bende korkuyorum kalp atışlarını duysam bidaha rahatlıcam ama acaba kliniğe mi gitsem diye düşünüyorum
Hasibeee Umudum_ haklısın canım benim de bir oğlum var eşim de çalışıyor çocuğu hiçbir yere bırakamıyorum kontrolüm var gidemiyorum ama bir kereliğine gitmeye çalışın zaten sonrasında en az 1 ay daha gitmezsiniz o zamana kadar da Allah Kerim 😊
Umudum_ brcaky ilk çoçugumda kliniğe gidiyordum Cok hijyenik bir ortam Baska bir şehirde oyuzden eşim hafta sonu evde ozman gidebilirim belki işte bu virüsten çok tedirgim
Umudum_ Hasibeee Evet canım hafta sonu olabilir eşim evde oluyor hayırlısı artık korkuyorum ama gitmekte zorundayım🙂