Damla3234 19 haftalık hamileyim sabah doktora gittim bebek karnımda toparlanıyor diye poposu aşagada dedi Progestan verdi düşük tehdidi yazmış erken Doğum riskinde olabilirmiş bunu yaşayanlar var mı
Islim123 Damla3234 o ilacın veriliş açıklaması korkma önlem olarak vermiş benimde öyleydi magnezyum eksikliği de olabilir günde hir tane maden suyu icin
1994ozg Damla3234 benimde toplanıyor 15.haftadan beri ama hiç böyle bişey söylemedi 17.haftadayım daha 2 gün oldu söyledim hatta gerçi progestan zaten kullanıyodum ama normal dedi o durum için. Karnında yamukluk mu oluyo toplanma derken? Mesela ben bi bakıyorum düz yatarken karnımın bi tarafı havaya kalkıyo sanki poposunu dayıyo gibi biraz okşayınca düzeliyo
Semipermeable Benim de oluyor, su siralar baya sık olmaya baslayinca magnezyum takviyesine basladik. Gunde 2 kere iciyorum. Doktorunuza danisiniz.
1994ozg Damla3234 dün bi başlıktada herkes bunu yazmıştı gayet normal deniyordu allah allah aklıma takıldı şimdi
Twinksmom 1994ozg Yani hareket etmeye başladıkları için doğal karşılamıştım gittiğimde sorucam mutlaka bende