Hamzaninannesi Arkadaslar kullanan bazi dostlarimizin tavsiyesi uzerine hepsiburadadan yoyko luxery travel sistem bebek arabasi aldik gercektn cok guzel ve fiyati suan yari yariya indirimde 820 liraya geliyor. Bilginiz olsun.
Fulyag Hamzaninannesi Ben de çok beğendim ama bizim için henüz erken😊 derisini mi aldınız kumaşını mı?
Hamzaninannesi Fulyag kumas olani aldik canim gri olani. Fiyati uyguna geldigi icn onermek istedim cunku arkadasim indirimde 1250ye almisti bi kac ay once.
Fulyag Hamzaninannesi Evet doğrudur biz daha çok küçüğüz ama önümüzdeki ay alırız muhtemelen 😊 internetten mi aldınız bir de kumaş kalitesi nasıl?
Hamzaninannesi Fulyag evet canim internetten aldik. Zaten arkadasta kumasini fln gorup begenmistikm oyle yumusak kendini salan kumas degil. Kotkumasi gibi kalitesi gercektn iyi.
Fulyag Hamzaninannesi Ben derisini gördüm çok hoşuma gitti hepsiburada da yorumlarında kumaşının iyi olmadığı şeklinde yorumlar yazılmış öyle olunca kafam karışmıştı
Hamzaninannesi Fulyag siyah deri de cok guzel gozukuyor ancak onu canli gormedigim icin bir sey diyemicem.bu kumastan memnun kaldik biz.