Yeliz06 Hatice_01 cnm onlar yarım kiloluk resim atmayı beceremiyorum. Becerseydim atardım buraya 500 gramlık aldım 5 tane ben
Hatice_01 Yeliz06 canım şöyle ki. 500 gr 7 tl. 1 kg ise 14 tl yaziyordu uzerinde yani indirim adı altında 7 tl ye 500 gr satmış oldular. Zaten 1 kg olanı 14 tl . Üzerinde yazıyordu. Onu demek istedim
Deletedmom138 bilaloguzunannesi bende bugün gittim ama küvet seti çok adi bir malzemeden yapılmış gibi geldi plastik kokuyor resmen beğenemedim 😨
isranuroz kbracbc A101 internet sayfasından sipariş verebilirsiniz ben markete gitmeden o şekilde hallettim 😊
Nur_nur06 bilaloguzunannesi ay valla ben bugun geleceğini unutmuştum annem le babam gitmiş almış. Herşeyin pembesini getirip bıraktılar öyle mutlu oldum ki küçük küçük de olsa insan mutlu oluyor 🥰
Yeliz06 Hatice_01 Anladim cnm ben senin demek istediğini ben ona dikkat etmedim alırken yalan deil. Ama şok markette görmüştüm 40 tl yazıyordu. Ama tabi ben 1 kiloluk diye hatırlıyorum belkide 2 kiloluktu. Bidakine dikkat ederim.
Deletedmom138 BuseK inceledim ama beğenmedim yine de 50₺ ye çok bişey beklemiyodum kuzum idare eder yani 🥰
Yasemin00 Aa bende aldım ama daha kullanmadım.burda kullanan lar güzel kokuyor diye yazıyolardı bende alayım dedim bakalım nasıl çıkıcak 🙄
Hatice_01 Yeliz06 sende doğru olabilirsin canım. Bende bakmadım ama üzerinde yazılanı gördüm . Yanı bizim burada büyük kağıtla öyle aşmışlardı ordan fark ettim. Gule gule kullaninin insallah 😍😍