04052016mh Merve_12 https://imgyukle.com/i/JMKsbq Bende bunları aldım çok amaçlı örtü ve nevresime de bakacaktım ama ya gelmemişti yada depoda bulamadılar 🤷🏽♀️
Eymeninannesiii Yagmur1212 benim hoşuma gitmedi halı reflü yatağı da pek güzel değildi askı aldım çok şekerler zıbın aldım bir de şirinler kutusundan aldım 😍
Kaderdrsun12 Mentuglale bende valiz aldım temizliğini nasıl yaptın acaba ben korkudan dokunamıyırum da 🙄
Melike1 Mentuglale Merhaba rica etsem müsait olduğunuz zaman valizin içinin fotoğrafınıda atabilirmisiniz bizde online aldık ama malesef fotoğrafları yok teşekkür ediyorum şimdiden yapamazsanızda :)
Yucelinannesi01 ongelukkig ben çantayı aldırdım eşime ama hiç beğenmedim kalitesi iyi değil ince kumaşı markasına güvenip aldım . İade edicem
Hll34 Yucelinannesi01 çanta fisher price olanı mı aldın bendr onu alamadım diye üzülmüştüm online dan almayı düşünüyordum hatta almiyim o zaman
Hll34 Merve_12 takım değil pikeydi tek canım ben bi tane buldum aldım ama cok iyi değil kumaşı yazlık idare eder işte
Yucelinannesi01 Hll34 aynen fisher price cidden çok kalitesiz fiyatı uygun ama . Ben gidip civilden alıcam 200 tl ye Olandan